2013. szeptember 8., vasárnap

Innen-onnan, 66.

Legyen a mai rovat elsőségének joga Jennifer Lawrence-é (akiről egyébként egy hosszabb cikket is fordítok, szóval legyetek résen a jövő héten, valamikor - elviekben holnap, de ugye bármi közbejöhet - minden bizonnyal érkezik!). 

Korábban már volt szó róla, hogy Jennifer Lawrence arcával reklámozzák a Dior táskáit, és tavasszal már néhány képet is láthattunk az akkori sorozatból, most újabb néhány jelent meg, illetve Jennifert a Dior magazinjának címlapján is láthatjuk:




És bár tudjátok, mennyire nem sajátom az új X-Men film (oké, a régi se :), de azért tudomásul veszem, hogy az is Jenhez tartozik, ezért most két rövidke idézetet hozok Jennifer Lawrence-szel a SciFiNow magazinból, ahol karakterének, Mystique-nek a jelmezeiről (illetve épp arról, hogy nincs olyanja) beszél és arról, hogyan változik a karakter a második filmben.

Arról, hogy ruha nélkül szerepel:
- Meztelen vagyok - nem kertel Jennifer Lawrence, az X-Men: Az eljövendő múlt napjai szereplője. - De amikor felöltözök, a 70-es évek ruháit hordom szívesen. - Az új X-Men film, amelyben Mystique karakterét alakítja, az X-Men: Az elsők-höz képest 10 évvel később játszódik.

Karakterének változásáról:
- Mysique egy kicsit másképp néz ki olykor, de most is ugyanazt a festéket használtuk. De ebben a filmben kicsit másabb lesz - mondta a színésznő SciFiNow-nak. - Sok más emberhez hasonlóan őt is zavarja a külseje, ezért az első filmben sokszor fel volt öltözve, de mostanra büszke arra, hogy mutáns.
Forrás: SciFiNow


Mielőtt belefognék a Liam Hemsworth hírekbe, hadd jegyezzem meg, hogy kicsit el vagyok bizonytalanodva, mert a Port.hu-ról lekerült a Paranoia október 3-i bemutatása (mondjuk a Futótűzé meg még fel se került, pedig az elég fix és konkrét). Mivel soha nem hagy el a remény, bízom benne, hogy ez nem azt jelenti, hogy nem láthatjuk a filmet itthon a mozikban, mert olvastam olyat, hogy kinn nagyot bukott a film, kevés nézőszámmal ment, ezért nem biztos, hogy behozzák. Meglátjuk...


Viszont a tesója (Chris Hemsworth) főszereplésével játszódó Hajsza a győzelemért című filmet mi is láthatjuk, és Liam is látta, mert ott volt a film premierjén. Erről is vannak fotós bizonyítékaink.

Forrás: Zimbio

Jena Malone a The Wait című filmjének sajtótájékoztatóján jelent meg múlt vasárnap, erről is láthattok képeket:

Forrás: Zimbio

Sokan szerettük a Szemfényvesztőket (amit én végül kétszer is megnéztem, csak aztán nem írtam róla, de isteni film, idei egyik kedvencem lett!!), aminek kinti DVD/BluRay megjelenése kapcsán került elő egy-két anyag. Egy törölt és és egy színfalak mögötti jelenetet hozok most, amit érdemes megnézni, ha Ti is szerettétek a filmet:


Színfalak mögött - a trükktanulásról:



Wes Bentley mostanában megjelenő Pioneer című filmjéből is megjelent egy részlet, amelyben a Senecát alakító színészt is láthatjuk. Aki - hozzám hasonlóan - nem lenne képben, melyik film is a Pioneer, IDE kattintson.


Amanda Plummernek az Abigail Harm című filmjéből került elő két jelenetfotó, íme:

Forrás: The Playlist

Natalie Dormer még csak pár hete került be a Kiválasztott szereplőgárdájába, azóta viszont mindig van róla valami hír. Néha kicsit túlreprezentáltnak is érzem, de sebaj, én úgyis kicsit szortírozok a kitett anyagokból, persze a forrásokban megtaláljátok a további érdekességeket. Ezúttal a színésznőről az Esquire és a Zink magazinban is jelentek meg képek, én egyet-egyet mutatnék a majdani Kiválasztottban Cressidát alakító színésznőről:

Forrás: ONTD, Tumblr

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése