2013. szeptember 18., szerda

Hivatalos: Paylor szerepében Patina Miller

Igen, igen, igen!! Kiválasztották Paylort, az egyik kedvenc szereplőmet a Kiválasztott könyvből.


Sajtóközleményt most sem találok, de természetesen magam is össze tudom vadászni a részleteket, ehhez kis türelmeteket kérem :)

NEM hivatalos sajtóközlemény:

A Lionsgate a mai napon bejelentette, hogy Patina Miller csatlakozott az Éhezők Viadala: A kiválasztott 1. és 2. rész szereplőgárdájához Paylor parancsnok szerepében.

Patina Miller mind ezidáig nem TV-s és filmes szerepeiről volt ismert, hanem musical színésznőként futott be és szerzett díjakat többek között az Apáca show és a Pippin című musical-ekben nyújtott kiemelkedő színészi teljesítményéért.

És bár Lyme parancsnokkal ellentétben Paylorral kapcsolatban gyanítom, mindenki pontosan képben van, kicsoda is, azért az ugrás után beteszek néhány idézetet a könyvből, amely a karaktert mutatja be:



"– Ő Paylor parancsnok, a Nyolcadik Körzet vezetője – mutatja be Boggs a nőt.
[...]
Ahhoz képest elég fiatalnak néz ki, hogy ilyen magas rangban szolgál. Talán a harmincas évei elején járhat. De ellentmondást nem tűrő hangja arra enged következtetni, hogy nem véletlenül kapta kinevezését."

[...]

"– Engedjék be!
Ismerem ezt a hangot, de hirtelen nem tudom, honnan. Nem a Peremből, nem is a Tizenharmadikból, és egészen biztosan nem a Kapitóliumból. Hátrafordulok, és szemtől szemben állok Paylorral, a Nyolcadik Körzet katonai parancsnokával. Most még gyűröttebbnek látszik, mint a kórházban volt, de hát, ezzel nagyjából mind így vagyunk.
– Én adok rá engedélyt – mondja. – Joga van ahhoz, ami e mögött az ajtó mögött van."
A részletek Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származnak.

10 megjegyzés:

  1. Akkor kezdeném én a véleményezést.
    Bár ő kifejezetten az a karakter, akit nem sötét bőrrel képzeltem, de a kiállás, a szimpátia, a karakánság messze nem bőrszíntől függ, a képen lévő színésznő pedig alkalmasnak látszik a szerepre. Sok sikert neki és hiteles alakítást élete első(?) széles vásznú szerepéhez :)

    VálaszTörlés
  2. Tetszetős választás, szimpatikus. Igaz, én sem sötét bőrrel képzeltem el, de nem zavar.

    VálaszTörlés
  3. Imádom ezt a lelkesedést Ancsi! :)
    Egyetértek veled, én sem így képzeltem, de ez nem jelent semmit. Annyi, hogy az én fejemben a leírtak ellenére idősebb volt, de hát üsse kő! Sok-sok sikert neki az egyik szerintem legszimpatikusabb szerephez! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hűű, akkor jó, ha nem zavaró a lelkesedés. Néha filózom rajta, hogy már elég sokan olvastok ahhoz, hogy kicsit hivatalosabbnak kellene lennem, de olyan sok hivatalos oldal van, én meg nem tudok kibújni a bőrömből :)

      Nagyon örülök a hírnek, szimpatikus a színésznő, remélem, halljuk mielőbb nyilatkozni is.

      Törlés
    2. Eszedbe ne jusson hivatalos hangnemre váltani! :D Én is imádom ezt a személyesebb hangvételt, ez az egyik ok, amiért klassz ez a oldal ;)

      Rátérve a választásra, szerintem nem lesz rossz, igaz én sem így képzeltem. Először hirtelen le se esett, hogy ki ő. Ezért is jók ezek az idézetek, helyre rakják a dolgokat :D

      Törlés
  4. Szégyen-gyalázat, de bennem az ő karaktere hagyott olyan kevés nyomot, hogy név alapján nem tudtam hova tenni. :D De most már megvan, és mivel én senkit sem szoktam színes bőrűnek képzelni, hacsak az író nyomatékosan fel nem szólít rá, ezért nem lepődöm meg a castingban ilyen fordulatoknál. Nekem szimpatikus. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na, akkor mégsem volt felesleges az idézet. Érdekes azért, ki mit hogyan lát. :)
      Jaj, amúgy nem akartam belemenni a bőrszín-témába ennyire, de ha már itt vagyunk, remélem, én is elég egyértelmű voltam, hogy nekem is tetszik a választás. :) Éstovábbá kifejezetten tetszik, hogy a válogatások során ilyen nagy arányban vannak színes bőrű színészek, mert jól jelképezik Amerika/Panem sokszínűségét.

      Törlés
    2. nekem Lyme nem volt meg agyban, mikor megláttam hogy kit castingoltak rá az volt az első gondolatom hogy ő ki?! xD Paylor-t tudtam hova tenni, de a Lyme sehol nem volt a fejembe...azthiszem újra kell olvasnom majd a 3-ast :D

      Törlés
  5. Én sem így képzeltem el viszont egész szimpatikus. Na, majd meglátjuk hogyan fog alakítani! Egyébként pedig egyetértek a többiekkel, olyan sok oldal van ami ilyen hivatalos és itt sokkal jobb, mivel hogy személyesebb, mert így ahogyan te is írsz (kicsit fura lesz amit most írok de) így nekem sokkal "családiasabbnak" tűnik.(ha érted mire gondolok Ancsi. :))

    VálaszTörlés
  6. Én kicsit meglepődtem, hogy színes bőrű, de semmi gondot nem okoz ez számomra. Sőt, én nagyon szeretnék fekete lenni. Na mindegy, ez nem idejön. :D
    Számomra egyébként kicsit túl barátságos, én nem ilyen nyíltnak képzeltem el őt, hanem szigorúnak, ilyen igazi katonának. Remélem érthető mit akarok mondani, csak 11 óra munka után nehéz épelméjűen csinálni bármit is. :D

    VálaszTörlés