2013. szeptember 16., hétfő

Hivatalos: Lyme parancsnok szerepében Lily Rabe


Mindjárt hozom a hivatalos sajtóközleményt is, de mivel ő egy kevésbé sokat hivatkozott karakter a Kiválasztott könyvből, inkább a bemutatását idézném:

"A Második Körzet parancsnoka, egy Lyme nevű, középkorú nő virtuális kirándulásra visz bennünket, hogy bemutassa, hogyan néz ki belülről a Dió, milyen az erődítményrendszere, majd felsorolja az elfoglalására indított és kudarcba fulladt kísérleteket. Amióta itt vagyok, többször összefutottam már ezzel a nővel, és nem hagy nyugodni a gondolat, hogy korábban is láttam már valahol. Mondjuk, nem egy hétköznapi jelenség: száznyolcvan centi magas és tiszta izom. De csak akkor esik le, hogy kicsoda is valójában, amikor levetítenek egy rövid bejátszást, amin Lyme rohamra vezeti az alakulatát a Dió főkapuja ellen. Lyme, a Második Körzet kiválasztottja nagyjából egy generációval előttem aratott győzelmet az Éhezők Viadalán. Amikor a Nagy Mészárlásra készültünk, Effie elküldte nekünk a Lyme-ről összegyűjtött felvételeket."
A részlet Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származik

Na, most látom, hogy nincs is hivatalos sajtóközlemény, de majd összerakom úgy, mint Evan Ross-ét (Messalla) :)) De ahhoz kis türelmeteket kérem még.

Az ugrás után megtaláljátok a hivatalos mintájára összeállított NEM hivatalos sajtóközleményt. Attól a hír még tuti. :)



A  Lionsgate a mai napon bejelentette, hogy Lily Rabe csatlakozott az Éhezők Viadala: A kiválasztott 1. és 2. részének szereplőgárdájához Lyme parancsnok szerepében.

Lily Rabe leginkább sorozatszerepeiről ismert, ezek közül is legtöbbet az Amerikai Horror Story-ban láthattátok, de feltűnt még A férjem védelmében, A médiumban, a Kés/alatt és az Esküdt ellenségekben is epizódszerepekben.

Véleményem szerint itt sem lesz nagy szerepe, és ha jól tippelek, csak az utolsó filmben láthatjuk még.

Kinek a kiválogatására számíthatunk még vajon? Bevallom, ő most kicsit meglepett.
Én személy szerint várom Paylor (!!!), Boggs, Fulvia szerepét alakítókat, esetleg megmutathatnák Tigrist, és ha lesznek, akkor a Castor-Pollux párost, meg persze Dr. Auréliust is. És persze sokszor merül fel Dalton neve, aki új szereplő, és a csapat tagjai, akik a végén együtt harcolnak Katniss-szel: Jackson, a Leeg testvérpár, illetve Mitchell és Homes. Hát, ha így vesszük, vannak még bőven. Kihagytam valakit?

3 megjegyzés:

  1. Eddigi szerepeit szerettem, American Horror Storyban imádom, mindig. Nem rossz színész. Bár Lyme-t kicsit, nem is tudom férfiasabbnak képzeltem el. :D

    VálaszTörlés
  2. Atyavilág, sürgősen újra kell olvasnom a könyvet, mert rá már tényleg nem emlékeztem. Még így sincs "jaaa tényleg" érzésem, hogy elolvastam a róla szóló részletet.

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik. :) Rövidebb haj, határozott fellépés, és jó lesz. Bár valószínűleg nem fog sokat szerepelni.

    Óóó, szerintem Boggs lesz a következő. :D Érzem.

    VálaszTörlés