2013. szeptember 27., péntek

Hivatalos: Leeg 1 és 2 szerepében Kim és Misty Ormiston a Kiválasztott 2. részében

Kihirdette a Lionsgate Katniss osztagának újabb két tagját, a Leeg testvéreket, akiket majd a Kiválasztott 2. részében láthatunk.


Valamikor este folyamán hozom a részleteket mind a színészekről, mind a karakterekről, és tartom, amit ígértem, hogy - minden reményem szerint - még szintén ma este hozom az első részletet is az Empire cikkből.

Kim és Misty Ormiston pályája összefonódik, feltételezem, hogy más filmekben is kihasználták, hogy ikerpárok. A lányok felbukkantak már a Spárta a köbön című moziban, prostituáltat alakítottak a Mocskos zsaru - New Orleans utcáin című filmben, a Vérbosszú című videóban angyalként jelentek meg, és a New Orleans Pie című sorozatban ikreket alakítanak.

Íme a részletek a Leeg testvérpárról a könyvverzióból is. Vigyázat, spoileres, el is teszem az ugrás utánra.



"Aztán van egy húsz év körüli testvérpár, két lány. Leeg a nevük, de mi a biztonság kedvéért Leeg 1-nek és Leeg2 - nek nevezzük őket. Egyenruhában annyira hasonlítnak, hogy sokszor nem tudom megkülönböztetni őket, aztán egyszer észreveszem, hogy az egyiküknek, Leeg 1-nek furcsa sárga pöttyök vannak a szemében."
[...]
"A negyedik reggelen Leeg2 katona belesétál egy, a térképen nem jelölt podba. Az aktiválás után azonban nem egy mutáns szúnyograj szabadul ránk – ahogy arra számítottunk –, hanem a pod egy rakás fémfullánkot szór szét maga körül. Az egyik Leeg2 agyába fúródik."
[...]
"A Tizenharmadik Körzetben nevelkedett katonák baromi felháborítónak találják az élelmiszerkészlet ilyenfajta felhalmozását.
– Ez nem illegális? – kérdezi Leeg 1.
– Ellenkezőleg, a Kapitóliumban hülyének nézik, aki nem így csinálja – feleli Messalla. – Az emberek már a Nagy Mészárlás előtt elkezdték felhalmozni a készleteket.
– Miközben mások éheztek – jegyzi meg Leeg 1.
– Igen – mondja Messalla. – Errefelé így működnek a dolgok."
A részletek Suzanne Collins: A Kiválasztott című regényéből származnak.

2 megjegyzés:

  1. Arcra szinte pont olyanok, ahogy elképzeltem őket. :D
    Ja és örülök, hogy rendes ikerpárt választottak, nem egy színésszel játszatnak el két szerepet.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem jók lesznek!
    (Bízom benne.)

    VálaszTörlés