2013. szeptember 23., hétfő

Hivatalos: Castor - Wes Chatham, Pollux - Elden Henson



Húúú, lesz Castor-Pollux páros, tehát hibásak voltak az előrejelzések, miszerint a rövidítési lehetőségek miatt esetleg kimarad az operatőr testvérpár.
Hamarosan hozok még részleteket, kik is ők a regényben és a színészekről mit kell tudni.
Addig is lehet véleményezni, örülni meg hasonlók ;)

Ezúttal inkább mellőzöm a hivatalosnak látszó sajtóközleményt, és inkább összeszedem, mit érdemes tudni a kiválasztott színészekről.

A Castort alakító Wes Chatham komolyabb filmográfiával még nem rendelkezik. A segítség című filmben volt látható és Az egység című sorozat 2009-es évadában volt hosszabb szerepe.

A Pollux szerepében látható Elden Henson lényegesen hosszabb szereplistát tudhat a háta mögött: láthattuk a Dumb és Dumber - Miből lesz a dilibogyóban, a Földöntúli ramazuriban, a Pillangó-hatásban, de olyan sorozatokban is felbukkant (igaz csak epizód-szerepben), mint a Különleges ügyosztály, a Grace klinika, és a Vészhelyzet.

És a már szokásos részletek a Kiválasztott regényváltozatából, amelyekből megismerhetjük a karaktereket, és amelyek rávilágítanak, hogy két igencsak szerethető karakterrel állunk szemben személyükben:

"A négytagú tévéstáb két kövér kapitóliumi operatőrből áll – nehéz kameráikkal és furcsa szerelésükben úgy néznek ki, mint két hatalmas bogár..."
[...]
"Ezúttal nincs rajtuk a páncélszerű kamera, de így is nagyon hasonlítanak egymásra. Ugyanolyan szőkésbarna hajúak, rőt szakállúak és kék szeműek. Az egyikük – amelyik tövig rágta a körmét – Castorként mutatkozik be, majd társára mutat, akiről kiderül, hogy a fivére, és Polluxnak hívják. Várom, hogy Pollux is köszönjön, de ő csak biccent. Először azt hiszem, hogy félénk vagy egyszerűen csak szűkszavú, de aztán észreveszek valamit. Furcsán tartja a száját, és szemmel láthatólag nehezen nyel. Mielőtt még Castor elmondaná, rájövök, mi van. Pollux egy Avox. Kivágták a nyelvét." 
[...]
"A feltűnően sápadt és verejtékező Pollux elkapja és megszorítja Castor csuklóját. Mintha attól tartana, hogy elesik, ha nem kapaszkodik meg valakiben.
– A testvérem idelent dolgozott, miután Avoxot csináltak belőle – magyarázza Castor.
...
Végül Peeta odafordul Polluxhoz, és ezt mondja:
– Ha jól sejtem, ebben a pillanatban lettél az osztag legértékesebb kincse. – Castor felnevet, és Pollux is halványan elmosolyodik."
A részletek Suzanne Collins: A kiválasztott című regényéből származnak.

6 megjegyzés:

  1. Örülök , hogy nem hagyták ki Castort és Polluxot. A fiúk szerintem jók lesznek :)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem is jó választások, és az új fejléc eszméletlenül jó :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az új fejlécet Borkának köszönjük :) Nekem is tetszik!

      Törlés
    2. Nekem is nagyon tetszik az új fejléc és örülök, hogy nem hagyták ki őket és szerintem is jó, hogy őket választották ki, mert nekem egész szimpik. :D

      Törlés
  3. Milyen cuki kis manók, főleg az alsó. :D Nekem tetszenek.

    VálaszTörlés
  4. De jó, hogy ők megmaradnak, fontos tagjai a csapatnak :) és tök jól eltalálták őket, valami ilyesmi kép élt bennem róluk :)

    VálaszTörlés