2013. szeptember 19., csütörtök

Gyülekeznek a szereplők Atlantában

Minden jel arra mutat, hogy napokon belül megkezdődhet a Kiválasztott filmek forgatása Atlantában, amelyről eredetileg úgy tudtuk, hogy szeptember 16-án kezdődik, majd hírt kaptunk arról, hogy csak - kisebb - csúszással kezdődik majd el szeptember végén, október elején. 

Most úgy tűnik, szállingóznak a szereplők a forgatás helyszínére. Természetesen - bármennyire is esz minket a fene - nem teszek be paparazzi képeket, de linkelem őket, aki akarja láthassa. Meg álszent sem akarok lenni, én is úgyis megnézem na. :/
  • Liam Hemsworth-ről az E!Online is tudósít, de még több képet a JustJaredJr-ban látni a Los Angeles-i reptéren. (Ha már bulvár, akkor azt is megemlítem, de csak nagyon zárójelben, hogy a cikk szerint Liamnek végre megjött az esze és hivatalosan és nyilvánosan is bejelentette, hogy szakított Miley Cyrus-szal, ugyanakkor máris frissen becserélt barátnőjével, Eliza González mexikói színésznővel látták csókolózni. A lényeget most már tudjuk, bulvár rovat vége.)
  • Az AccessAtlanta azt is tudni véli, hogy szerda este Jennifer Lawrence is megérkezett Atlantába, mégpedig az új Dumb és Dumber film főszereplőjével, Jeff Daniels-szel és a film két másik készítőjének társaságában. 
  • A frissen kihirdetett Paylor parancsnokot alakító Patina Miller már vasárnap nem bírta magában tartani, hogy Atlantába utazott, twitterén osztotta meg a hírt követőivel, bár aztán nem halmozta el további részletekkel az érdeklődőket, hogy vajon mit csinál ott. Nos, forgatni fog ő is :)
  • Éstovábbá a CLC továbbra is statisztákat keres, egészen pontosan október 7., 9., 10. és 11-re, és a kiválasztottaknak (akik a Kiválasztott filmek statisztái lehetnek majd :) szeptember 19-20-21-e környékén rá kell érnie egy ruhapróbára is. 
Szumma-szummárum, most már kézzel foghatóak a készülődés jelei a produkció körül, sőt, a kinti hírek között már a helyszínek is szerepelnek, de ezeket azért nem fordítom külön, mert számunkra nincs olyan nagy információtartalma. Mindenesetre napokon belül kezdődik az utolsó, egyben maratoni hosszúságú forgatás, amely egészen májusig tart majd, és amelyet várhatóan csak a promóciós időszakra és az ünnepekre függesztenek majd fel. Izgi!! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése