2013. szeptember 29., vasárnap

Futótűz játék a Coca-Colával

Na, még egy izgi akadt mára, mégpedig a Lionsgate és a Coca-Cola együttműködése, amelyről ugyan sajtóközlemény nem jelent meg, de nem is baj, mert azt nem olyan izgi fordítani, viszont sasszemű, kinti rajongótársaink rábukkantak egy oldalra https://cokecatchingfire.com/, amely elég egyértelműen utal erre a kapcsolatra. Ezen a remek oldalon bepötyögöd az e-mail címedet és a születési dátumodat, belépsz, és máris játszhatsz. A Spin and Send feliratra kattintva a kóla felpörög és felszáll az égbe. Ne kérdezzétek hova, mert azt nem tudom, viszont cserébe lehet nyerni: nyolc letölthető - hát ők háttérképnek nevezik, nekem inkább könyvjelző jut róluk eszembe - képet, a Futótűz karaktereivel, illetve a Ruta dallamát idéző csengőhangot. 
Egyébiránt azt hadd áruljam el, hogy én jót játszottam vele: először minden harmadikra kiadott egy letöltős posztert, majd a 8.-nál naaagy-naaagy semmi volt a jutalmam. Úgy értem, még csak azt sem írta ki, hogy bocsi, nem nyertem, pedig ez szokása. Második belépés alkalmával pörgettem jó párszor, de azóta semmi, szerencsére a 8. posztert és a csengőhangot is megszerezték a kintiek. Ez utóbbit INNEN tölthetitek le például. 

A posztereket pedig megmutatom, íme, ők azok:


A többi kép a folytatásban.




5 megjegyzés:

  1. En eloszor valamiert azthittem uj jelenetfotokat kapunk...de azert ezek is joook. :)

    VálaszTörlés
  2. Egyetértek. Legalább van új háttérképnek való. :))

    VálaszTörlés
  3. most próbáltam ki ezt a játékot, elsőre kaptam a csengőhangot, utána meg minden másodikra egy posztert, de 8 próbálkozás után leálltam. olyan ezzel játszani, mint a finger ninja-val vagy hogy hívják. ott is van ilyen nyomogatós :D

    VálaszTörlés