2013. szeptember 22., vasárnap

Futótűz fecsegőposzátás dísztű és karácsonyfadísz

Elviekben szeptember 30-ától vásárolható meg a NECA által forgalmazott Futótűz fecsegőposzátás dísztű/kitűző, amihez hasonlója van Katnissnek az első részben.
A kintiek felhívják a figyelmet arra, hogy ez - bár nagyon hasonló - nem ugyanaz, amit nyáron a Comic Conon be lehetett szerezni (hja, a régi szép idők, amikor még meleg volt, meg jóidő :) Amúgy a cuccot közel 10 dollárért elő is lehet rendelni, mégpedig ITT. És így néz ki:

Forrás: SpiritHalloween
Talán soha nem hagy el a remény, ha ezzel a hivatalos Éhezők Viadala: Futótűz fecsegőposzátás kitűzővel egészíted ki Halloween jelmezedet. A fém biztostűt könnyű nyitni-zárni, és a korábbinál újabb a megjelenés is. Forrás: SpiritHalloween

Hogy a kintiek mennyire készülnek - nem csak az ősz végére, de - a télre is, jól bizonyítja, hogy nem csak dísztűt, de hamarosan hasonló dizájnú karácsonyfadíszt is be lehet szerezni, azt pedig a Hallmarktól:

Forrás: Hallmark

Az Éhezők Viadala rajongók kapkodnak majd karácsonyfadíszünk második kiadásáért. A fecsegőposzátát - a panemi lázadás jelképét - ábrázoló kitűzőt viseli Katniss Everdeen, és ez ad neki erőt, hogy megküzdjön körzetéért és a Kapitóliumtól való függetlenség megszerzéséért. Forrás: Hallmark

2 megjegyzés:

  1. Én és a barátnőm fecsegő poszátás nyakláncot rendeltünk bár még nem jött meg, de ha meg fog száz hogy vagy olyan 2 hétig nem veszem le és abban akarok a moziba is menni :)

    VálaszTörlés
  2. És boltból honnan lehet beszerezni?
    Ilyenről nem lehet tudni?

    VálaszTörlés