2013. szeptember 4., szerda

Csúszik a Kiválasztott forgatásának kezdete

A Los Angeles Times egy olyan cégről ír egyik cikkében, amely a Kiválasztott forgatását is biztosítja, és ebben a cikkben merültek fel izgalmasabb részletek a film forgatásának kezdetével kapcsolatban:
Az Éhezők Viadala következő részének forgatása még úgy egy hónapig nem kezdőik el, ám Paul Holehouse máris a kockázatokat méri fel.
Holehouse ezen a héten Atlantába repül, hogy egy régi raktárépületben - a sok helyszín közül ez az egyik, amelyet az Éhezők Viadala folytatásának forgatására használnak majd - ellenőrizze az azbesztszintet. 
Találkozik majd a kaszkadőr csoport vezetőjével is, akivel áttekintik az akciójeleneteket, a pirotechnikai terveket, és azokat az edzésterveket, amelyek segítségével a színészeket készítik fel a film különböző harc- és akciójeleneteire. 
Holehouse nem a film rendezője, de még csak nem is a producer. A Fireman's Fund Biztosító Cég szórakoztatóipari kockázati tanácsadója, amely az Éhezők Viadalát is biztosította már és a következő filmben is ilyen szerepet vállal, vagyis ügyel arra, hogy nehogy egy baleset vagy egy előre nem látható esemény miatt leálljon a forgatás, ami nagy kiesés lenne egy napi 300-500 ezer dolláros költségvetésű film forgatása esetén.
- Nem akartunk leállást vagy csúszást, mert ebben a szakmában ez a halált jelenti. - mondta Holehouse. Forrás: LA Times
Amúgy azért izgalmas a cikk, mert korábbi infóink szerint már szeptember 16-án elkezdődött volna a forgatás, ám eszerint, még körülbelül egy hónap, vagyis a Kiválasztott forgatási munkálatai csak szeptember végén, október elején kezdődnek el. Amúgy mi ez, ha nem csúszás a szeptember 16-hoz képest??? :)
Mondjuk nem tudom, hogy van-e és ha igen, milyen jellegű az ok-okozati összefüggés a forgatás kezdetének csúszása és aközött, hogy három gyors, egymás utáni bejelentés után leállt a Kiválasztott szereplőinek bejelentéssorozata. Persze bármikor kaphatjuk a következő szereplőt, de én izgatottan várom nap mint nap.

2 megjegyzés:

  1. Én is úgy örülnék ha kapnánk egy új bejelentést a Kiválasztott szereplőgárdájáról :-)

    VálaszTörlés
  2. Hát annak én is. Én résen vagyok. Hátha.

    VálaszTörlés