2013. szeptember 1., vasárnap

A Futótűz poszter már a mozikban :)

Borka múltkori fotója után most Peeta küldött egy képet a Futótűz poszteréről, amelyet én még személy szerint nem is láttam magyar nyelven. [Mondjuk majd szeptember-októberben biztos mozizok, meg agyalok még a Végzet ereklyéin is, szóval biztos látom majd én is.] Picit amúgy megvágtam a képet, de az eredetin jól érződik a mozis hangulat, lehet itt az most elvész, és a minőség sem HD, de ezt fogjuk a sötétre. Én mindenesetre hálás vagyok a képért.


Amúgy a poszterről jól látszik, hogy a film nálunk ismét 16-os korosztály besorolást kapott - amit amúgy nem tudom, mennyire vesznek komolyan a mozikban - ami azért érdekes, mert épp a héten futottam bele egy olyan kinti cikkbe, miszerint a film kinn megkapta a PG-13-as besorolást (ami nálunk a "12 éven aluliaknak nem ajánlott" kategória). Ennek nyilván pénzügyi okai lehetnek, ugyanakkor reménykedem benne, hogy a film kárára nem megy. Ha belegondolunk ugyanis, bármennyire is ifjúsági irodalomról van szó, valóban mélyebb tartalmak várhatóak a filmben.
Meglátjuk. Ahogy az Éhezők Viadala Twitter oldalán is írják, ma már szeptember. Aztán csak az október előzi meg a Futótűz mozis bemutatójának hónapját, a novembert. Mindjárt itt a film tehát!! :)

Természetesen továbbra is szívesen fogadom a hasonló fotókat, de kitenni nyilván azokat fogom, ami nem ugyanezeket ábrázolja, amiket már láttunk, vagy ha mégis, akkor mondjuk minőségben jár előrébb.

7 megjegyzés:

  1. Nekem van egy ilyen poszterem A/3-as. Az augusztusi Bravo-ban volt. :)) Egyébként a héten voltam a debreceni mozikban és ott nem láttam még, de az is lehet, hogy csak elkerülte a figyelmemet. :D

    VálaszTörlés
  2. A veszprémiben is kint van már :)

    VálaszTörlés
  3. A Bravo-s poszter nekem is megvan :)

    VálaszTörlés
  4. Én is láttam ezt a posztert csak amire elővettem a telefonomat már eltünt! :(

    VálaszTörlés
  5. Én még a nyár a folyamán a Budapesti moziban a Győzelmi Körút-os képet és amit most Peeta lefotózott azt is láttam. (A debreceni moziban még csak a Győzelmi Körút van kirakva.)

    VálaszTörlés
  6. A pécsi moziban már május óta ki van plakátolva. :D

    VálaszTörlés