2013. szeptember 6., péntek

A Futótűz filmzenei albumáról: Coldplay - Atlas

Nem tudom, mennyire hivatalos, és hogy meddig fog fennmaradni a YT-on, de íme a Coldplay Atlas című száma, a Futótűz filmzenei albumáról.
Na, hát 20 percig sem bírta :( De kutatok. Nyugi.
UPDATE: Na, most találtam egy olyat, ami ugyan nem videó (de minek is az nekünk), szóval a képre kattintva eljutsz egy oldalra, ahol le lehet játszani, de a tegnapi ízelítővel ellentétben, itt Neked kell elindítani a lejátszót, nem automatikus!


Na, így kinek hogy tetszik?? Mert részemről kevésbé érzem semmitmondónak, mint tegnap, illetve mondjuk nem egy nagy durranás, de kellemes kis zene ugyanakkor.

Na, megint felkerült vagy egy másik videóverziót találtam, az ugrás után megnézheti aki szeretné vagy akinek a fenti oldal lejátszója nem működik.



9 megjegyzés:

  1. Továbbra is tetszik, de tényleg nem egy nagy durranás.

    VálaszTörlés
  2. Szerintem egész jó lett, pont ilyesmire számítottam :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem tetszik. Jó hallgatni. Nem egy sláger dal, nem nagy durranás, de kellemes. :)

    VálaszTörlés
  4. Nem rossz szám de nekem a Taylor Swift-Safe and sound jobban tetszik :)

    VálaszTörlés
  5. Na, egész jó... Bár lehetne kicsit hatásosabb.

    VálaszTörlés
  6. Első hallgatásra elmegy kategória. Voltak gyengébb zenék is az előző társalbumon. Azonban számomra még mindig az Abraham's Daughter a No. 1 :) Szerintem azt nehéz is lesz überelni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ahogyan mint már annyiszor, most is egyetértek. Az Abraham's Daughter szerelem volt első hallásra, ahova pedig bekerült a filmbe, ott különösen nagy hatása is lett. Jó, a legvégén volt, de akkor is.
      Viszont ezt meg minél többször hallgatom, annál jobban tetszik :)

      Törlés
  7. Fura ez a szám, de általában azok a kedvenceim, amiket először utálok. Remélem most is így lesz :)

    VálaszTörlés
  8. Én csak most hallgattam meg, és hát nem vagyok lenyűgözve. nem rossz. De mondjuk a fent említett Abraham's Daughter nyomába se érhet(számomra), az kb 10 mp alatt berántott. Plusz én nem érzem annyira a kapcsolatot magával a Futótűzzel...nem is tudom :S

    VálaszTörlés