2013. augusztus 21., szerda

Visszaszámlálás: már csak alig 3 hónap a Futótűz mozis bemutatójáig

Ahogy egyre közeledünk a Futótűz bemutatójáig, egyre nehezebb összeszedni az elmúlt egy hónap újdonságait, hiszen egyre jobban felpörögnek az események. Ez az utóbbi időszakra különösen igaz. Hol vannak már azok az idők, amikor csak arról tudtam infókat csepegtetni, hogy mely helyszíneken lesz a forgatás, és hogy kiknek a szerződtetéséről pletykálnak a bulvárlapok :) Az elmúlt hónapban a következőkkel kerültünk közelebb:


És bár végre tökjó látni, hogy csak kétszámjegyű nap van hátra, ami remélhetőleg gyorsan lepörög, nekem picit csalódás, hogy a 100. napra "csak" egy bejelentést kaptunk, ráadásul azt ígérték, lassan megtudjuk a további előadókat is a filmzenei albumról, [vagy legalábbis bejelentés-sorozatra utaltak egyik sajtóközleményükben] ehhez képest egyelőre nem kényeztetnek el minket ezekkel. Ma is várunk ugye valamire, addig is kitartás :)

3 megjegyzés:

  1. Ancsi csak szeretném "elmondani" , hogy ha már így egy csokorba szedted , hogy azt hiszem mindenki nevében "mondhatok" egy hatalmas köszönetet a munkádért: tőled mindig a legfrissebb híreket kapjuk akár a trilógiáról van szó vagy a színészekről és hogy, egy cikk legyen bármilyen hosszú te mindig veszed a fáradtságot lefordítani nekünk <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óóó, nagyon kedves vagy, köszönöm, jólesik :)

      Nyilván azért benne van, hogy engem is a érdekelnek ezek a dolgok, a legizgalmasabbak pedig a legfrissebb hírek, és azért a nyári szabadságom alatt én is sokat tudtam foglalkozni az oldallal.
      Azért én remélem, hogy ősszel - bár időm kevesebb lesz, viszont a lelkesedésem nem - sem lesz panasz az oldalra, de nem kizárt, hogy a hosszabb interjúkat csak később kapjátok majd meg. De előbb-utóbb igyekszek mindent eljuttatni hozzátok :)

      Törlés