2013. augusztus 15., csütörtök

Újdonságok a CapitolCouture-tól

Nem kedvencem ez a rovat, mert egyfajta fantázia világ, amit oké, a sorozat ihletett, de ettől még valahogy nem annyira tudom kedvelni. Az elmúlt napokban azonban megjelent pár újdonságuk, amiket legalább felsorolás szinten linkelek, illetve van azért 2 új portré, amit viszont mindenképp szeretnék megmutatni. 
  • Kezdődött az egész "Cinna illatával", amelyről egy plakátot adtak ki, és egy kis cikkecske/reklámanyag is került ki hozzá, amelyet ITT találtok meg. Kár, hogy a plakáton nem Cinna van, a cikkben a szájába adott mondatok pedig felszínesek, nem karakterhűek.
  • A második anyag a kapitóliumi csúcsdivatról szól, amelyet az oldal alján található futurisztikus szemüveges fickóval hirdettek, de van egy gif-ünk a csípőjét illegető Effie-ről is...
És akkor a portrék. Illetve a portré. Mondjuk ez sem újdonság, csak legfeljebb a szöveg más, és van ehhez is egy Katniss leírás, de az olyan szövegek, hogy "Katniss egyszerű szépsége arra ösztönöz minket, kapitóliumiakat, hogy az egyszerűségre törekedjünk" nem igazán illenek számomra a könyv hangulatához. 

Forrás: Capitol Couture

Viszont volt még két másik portré is, amelyet több rajongói oldalon is láttam, de most mindkét oldalról eltűnt a cikk, szóval valaminek nagyon nem kellett volna még előkerülnie. Caesar Flickerman fotóját mintha a föld nyelte volna el, de Finnicket még megtaláltam. Mivel nem szeretnék bajba kerülni, ezért nem teszem be a képet ide - egyelőre legalábbis, - de aki nagyon kíváncsi IDE kattintva még megtalálja, amiről beszélek ;)

3 megjegyzés:

  1. én gyorsan lementettem a képeket mielőtt levették volna őket.. :) szerintem nagyon jók de nem tudom miért vették le őket.. :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valszeg azért szedették le, mert nem voltak még hivatalosak. De napokon belül felkerülnek szerintem.

      Törlés
  2. Én Finnick képét az Instagram-on láttam először de a Katniss-ét nem szóval annak a képnek örülök. :))

    VálaszTörlés