2013. augusztus 22., csütörtök

Újabb törölt bejegyzés + Coldplay csúszás

Amikor eltűnik a világhálón egy Éhezők Viadalával kapcsolatos bejegyzés, az valamiért mindig izgalmas. Nyilván, mert valami olyasmi kerül napvilágra, amit még nem szabadna tudnunk. És bár én annak a híve vagyok, hogy az ember karácsony előtt ne kutogassa a karácsonyi ajándékát, azért ha beleszaladunk, csak belenézhetünk a dobozba, nem?? Na jó, nem biztos, de ez most csak kis doboz. :)

Mindösszesen annyi történt ugyanis, hogy egy ismertebb tehetségkutató menedzser írt ki Twitterére egy nem túl ártalmatlan megjegyzést, amely valahogy így hangzott:

"A legjobb reggeli ajándék! @ToriKelly @edsheeran #HungerGames WOW!!!!!"

"Kedvelem" ám ezeket a kódokat. A TheHob szerint ez azt akarja jelenteni, hogy Tori Kelly  és Ed Sheeran összeálltak egy közös Éhezők Viadala dal kedvéért vélhetően a Futótűz filmzenei albumára. Hogy a tweetből az összeállás hol következik, azt nem tudom, azt tudom csak elképzelni, hogy ők még nem kifejezetten világsztárok, és esetleg külön-külön még nem lennének elég nagyok egy-egy saját számhoz egy ilyen kaliberű albumra.
A tweet-et aztán törölték, de nyomokban ITT még felfedezhető.
Mindenesetre a Coldplay szám már jövő hétfőn jön, addig alig pár nap, rajtuk kívül pedig más hivatalos bejelentés nem volt, de most, amikor a Győztesekre várunk, nem is hiszem, hogy ezzel is szórakoztatnának minket.

UPDATE! Na, időközben - amúgy az előző hírtől teljesen függetlenül - kijött, hogy csak szeptember 6-án hallgathatjuk meg a Coldplay számot. Kellett itt örülnöm. :/

5 megjegyzés:

  1. Jesszus! Már kezdik egy picit túlzásba vinni a titkolózást, hírzárlatot: zene, a Kiválasztott stáblistája stb.

    VálaszTörlés
  2. Úúú-úúú Ed Sreehan, hát imádom azt a srácot. Úristen.. jó várj, lehiggadok...
    Ajj remélem, valóban szerepelni fog, ami nem is elképzelhetetlen, ha Taylor Swift volt az Éhezők Viadalánál, akkor Ed Shreehan nyugodtan lehet a Futótűznél. Anyám, de jó lenne... Coldplay, Ed Sreehan... anyám...
    (Bocsi az összefüggéstelen megjegyzésért, de úú.... nem tudok értelmesebb lenni :D)

    VálaszTörlés
  3. Ed Sheeran? Wow, ez tök jó :) Még Birdy lenne jó megint, és akkor tökéletes lenne :))

    VálaszTörlés
  4. imádoom a Coldplayt!:DD

    VálaszTörlés
  5. Én is örülök Ed Sheeran-nak. :)) Viszont nagyon nem örülök a Coldplay csúszásának. :((

    VálaszTörlés