2013. augusztus 10., szombat

Új nemzetközi Futótűz előzetes + Békeőr fotók

Mielőtt belekezdenénk 'fanmade nap'unkba, egy hivatalos (és egy nem tudom mennyire hivatalos) anyagot hoztam.
Előkerült a Futótűz 2. előzetesének egy rövidített verziója, amiben új képek is vannak. Nem mernék jelenetet írni, mert az semmiképp, és szerintem az új képeket is csak a szemfülesebbek szúrják ki, de ott vannak ;)


Az ugrás után pedig három képet láthattok a Békeőrökről, ezek tumblr blogokról kerültek elő, szóval nem tudom, mennyire hivatalosak, valódiak... Jó, mondjuk, ha fanmade-ek, akkor meg pont illeszkednek a nap tematikájába ;)
UPDATE: Annyit találtam aztán ezekről a Békeőrökről, hogy valamiféle tesztfelvételekről származnak, és még csak nem is a Trish Summerville által tervezett Békeőr-egyenruha van rajtuk. Egyes feltételezések szerint a tavalyi forgatások előtti próbafelvételekből származhatnak.






Amúgy ugyanitt egy 7 másodperces videó is található, amelyen ezek az alakok mozognak is, azt azonban nem bírom beágyazni, de ITT megnézhetitek.

3 megjegyzés:

  1. Ó, én kiszúrtam az új képeket/jeleneteket, tök királyak! :D És még így is kirázott a hideg, pedig már nem is tudom, hányadik alkalommal néztem meg az előzetest... Eszméletlenre összerakták, már alig várom a filmet!
    A békeőrök meg nagyon ijesztőek szerintem. :$

    VálaszTörlés
  2. Mellesleg szerintem baromi jól vágták össze, imádom <3

    VálaszTörlés