2013. augusztus 30., péntek

Röpke interjúrészletek a sorozat szereplőitől

A napokban több olyan cikk is megjelent, amelyben a sorozat egy-egy szereplője nyilatkozik, ámde annyira rövidke, hogy önmagában nem hoztam volna hírt, úgyhogy inkább többet összegyűjtöttem belőle:

Lenny Kravitz Cinna szerepéről a Futótűzben és Jennifer Lawrence-ről:
- Jennifer Lawrence egy vagány, kemény csaj. - mondta Kravitz. - Katniss sokkal jobban függ Cinnától az új filmben. Egyre jobban megbíznak egymásban és egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Én pedig a divat segítségével teszek politikai kinyilatkoztatásokat.
Forrás: ELLE

Nelson Ascencio a Futótűzről és Jennifer Lawrence-ről:
- Sötétebb fordulatot vesz, de jófajtát. Megváltoznak a dolgok, az első film következményei miatt. [...] Amikor először dolgoztam Jennifer Lawrence-szel, aznap volt a születésnapja. Fel-alá rohangált azokkal a kis autókkal, amikkel elfuvarozott minket a forgatásra.
Arra a kérdésre azonban, hogy jól vezet-e a fiatal színésznő, a Clever TV videójában Nelson Ascencio nagyon rázza a fejét, és azt mondja, félelmetes élmény volt.

És végül előkerült egy Josh Hutcherson videóinterjúcska is, aki ezt nyilatkozza:
- Életem egyik legjobb tanácsát nem mástól kaptam, mint Tom Hankstől. Ő azt mondta, a hírnév nem változtat meg, csak felnagytja azt, aki vagy. A mögöttem álló hosszú évek tapasztalata ;) pedig alátámasztja ezt: a nagyszerű emberek csak még nagyszerűbbek lesznek a hírnév által, a rosszak meg még rosszabbak. Ami engem illet, hosszú távon leginkább családra vágyok, és az ezáltal megtehető útra és ezzel járó élményekre. Úgy értem, a színészet csodálatos dolog, és rengeteg élményben gazdagodhattam ennek köszönhetően is: utazhattam, világot láthattam és hasonlók.

Az ugrás után ezt az utóbbi videót be is teszem:




3 megjegyzés:

  1. Azért nagyon laza, hogy valakinek Tom Hanks osztogat életre szóló jótanácsokat. :D De megérte, mert Josh a hírnév ellenére meglehetősen normális maradt.

    Plusz most élénken él lelki szemeim előtt a kép, ahogy Jenifer Lawrence letarol mindent egy pici autóval. XD

    VálaszTörlés
  2. Jen-től pont valami ilyet vártam :) Kering össze-vissza, mint egy őrült :D
    Annyira bizarr, hogy Josh csak 21 és tényleg 12 évnyi munkatapasztalata van:)

    VálaszTörlés
  3. Én a filmek szereplőiben azt szeretem a legjobban, hogy nem csak Josh de mindenki megfogadta ezt a tanácsot.

    VálaszTörlés