2013. augusztus 26., hétfő

Rajongói beszámoló az Éhezők Viadala Rajongói Kirándulásról

Tavaly már olvashattatok egy hasonló beszámolót, amely az Éhezők Viadala forgatási helyszíneire szervezett egy- vagy több napos Rajongói Kirándulásokról, túrákról szól, most egy másikat hozok a TheHob szerkesztőitől és egy játékuk nyerteseitől. Ennek kicsit más a hangulata - a tavalyi egy egy napos kirándulásról, ez pedig egy egész hétvégés buliról szól. Izgalmas ez is :)

A Hunger Games Fan Tour kalandhétvége minden egyes részlete az elejétől a végéig gondosan meg van tervezve. Vannak Békeőrök, Játékmesterek, egyes körzetek lakói, 12. körzetből származó ennivalók, Kapitóliumi jelmezek, faházak, és mérföldeken át tartó erdő... és még kecske is van! Egyetlen rövidke hétvége erejéig 21 másik Kiválasztott társamhoz csatlakoztam, hogy meglátogassuk az Éhezők Viadala forgatási helyszíneit, fejleszthessem túléléshez szükséges ismereteimet (íjászat, csúzlihasználat, álcázás, tűzgyújtás, menedék építés) és részt vettem mások buzdításában íjászkodás során és kipróbálhattam egy lakomát is egyenesen a Kapitóliumból.

Forrás: TheHob



A hétvége csúcspontja a vasárnap volt, amikor azon kaptuk magunkat, hogy esőben és ködben állunk egy domb tetején, várva, hogy a visszaszámlálás véget érjen és az ágyúdörgés hangjára (vagy talán kürtszó volt?) lerohanjunk a dombról, egyenesen a Bőségszaruhoz. A következő néhány órában az előző napon tanultakat felhasználva vetélkedtünk: nyomokat kerestünk, szövetségeket kötöttünk és bontottunk fel, hogy megpróbáljunk a lehető legtöbb pontot összegyűjteni. Természetesen a Kapitóliumra jellemző módon várt minket néhány meglepetés a kaland során. Csak azt mondhatom: ne igyál a méregből!

Nekem az egész hétvégéből az volt a legjobb, hogy megismerkedhettem másokkal, akik épp úgy szeretik az Éhezők Viadalát, mint én. Köztük volt Josy is, a mi Hunger Games Fan Tour játékunk győztese és barátja Maurilio is.

Josy így fogalmaz:
Igaz vagy nem igaz? Nem hagyott el a remény, így barátommal egy terepjáróval utaztunk Kaliforniából Észak-Karolinába, hogy részt vegyünk a világ legizgalmasabb Éhezők Viadala hétvégéjén. Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Mindent megszerveztek és meg nem tudnám mondani, mi volt a kedvencem. A barátom valószínűlég azt mondaná, hogy neki a kapitóliumi ínyencségek tetszettek a legjobban. Szerintem nagyon klassz volt meglátogatni a film forgatási helyszíneit, majd este megnézni a filmet, és mégsem ismertük fel, melyik helyen mi zajlott. De olyan sok minden történt a megérkezéstől és attól kezdve, hogy figyelmeztettek, hogy ha jönnek a Békeőrök, dobjuk el a fegyvereinket, egészen a nyomok felismeréséig, vagy addig, amikor összehúztuk magunkon a kabátot, amikor világító szentjánosbogarak hemzsegtek körülöttünk, vagy a amikor Katniss tava mellett ebédeltünk a vízesés közelében, ahol a Hivatásosak ugráltak át, hogy elkapják őt, majd a végén egy tényleges viadalon is részt vehettünk. Hiányozni fog az, amikor Cocoával, a kecskével játszadozhattam, és az a rengeteg alma is abban a hordóban.

Josy egyébiránt egy rövid videót is készített a hétvége élményeiből, amelyet ITT Ti is megnézhettek.
Forrás: TheHob

2 megjegyzés:

  1. Úristen! Ez annyira szuper lehet ott álni és sétálni ahol a filmben például Josh, Amandla vagy Jennifer is megfordult :-)

    VálaszTörlés