2013. augusztus 14., szerda

Liam Hemsworth MTV News interjú

Liam még mindig a Paranoiát promózza, ennek kapcsán fújhatta a szél az MTV stúdiójába, ahol azonban a Futótűz rendezőjéről, Francis Lawremce-ről beszélt és a korbácsolós jelenet is szóba került.



Francis Lawrence-ről:
Francis Lawrence-nek... nagy rajongója vagyok a Pleasantville óta [ööö, Liam, azt Gary Ross rendezte, ahhoz Francisnek semmi köze!!!]. Régen láttam már a filmet, aztán ott a Legenda vagyok is. Szóval már jó ideje rajongok érte, ezért aztán igazán izgatott lettem, amikor a fedélzetre lépett, és ő pontosan az a fajta rendező, akivel akkoriban együtt szerettem volna dolgozni. Ő egy nagyszerű fickó. Tényleg nagyon élveztem vele a közös munkát. Nagyon intelligens, nagyon jól felkészült, nyugodt. Az ember nagyon jól érzi magát mellette a forgatáson. Nem egy mániákus rendező. Nem borul ki minden alkalommal. Csodálatos, mit el nem bír a vállán. Ezt az egész hatalmas franchise-t a vállán viszi. És nem is lehetne ennél nyugodtabb. Ugyanakkor nagyon jó felkészült. Nem tudom, hogy csinálja. Le a kalappal előtte.

A korbácsolós jelenetről:
Amikor megkorbácsoltak... az elég érdekes volt. Furcsa volt, mert volt párszáz statiszta a forgatáson, én pedig órákat töltöttem a sminkben, mire felvitték a hátamra ezeket a hegeket. Szerintem valami három-négy napig is forgathattuk. Ki voltam kötve egy rúdhoz és csak ordítottam, miközben korbácsoltak, és ez egy idő után megviseli ám az embert - az ordibálás és hogy kimerül az ember ettől az egésztől. Furcsa dolog, amikor az ember napokon keresztül azért jelenik meg a munkahelyén, hogy megkorbácsolják. A legtöbb ember számára legalábbis.
Forrás: MTV

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése