2013. augusztus 15., csütörtök

Liam Hemsworth és Josh Hutcherson kalandja a hamburgerekkel

Ismét egy Liam interjú-részlet a Paranoia promósorozatáról: ezúttal a Jimmy Kimmel Live Show-jában beszélgetett, ahol többek között kiderül, melyik volt kedvenc filmje kamaszként és hogyan hatott ez barátságára Josh Hutchersonnal. Vigyázat! Nem egy habos-babos lányregény. Mondjuk, vannak vicces részei, bár aki szerette a Jen-Josh taknyos csókjának történetét az ezt is kedvelni fogja. Azért a durvább részeket az ugrás utánra teszem.

Miután Jimmy Kimmel megkérdezte Liam-et, hogy gyerek/kamaszkorában Ausztráliában amerikai filmeket nézett-e vagy inkább ausztrálokat, Liam így válaszolt:
- Sok amerikai filmet néztem. Az egyik olyan film, amelyik igazán nagy hatással volt rám kamasz koromban az a Kalandférgek. Nagyon mély benyomást keltett. 

A film két füves haverról szól, akik elhatározzák, hogy leugranak hamburgerért, ám útközben számos kalandba keverednek.
- Amikor a film megjelent, olyan 16-17 éves lehettem, a barátaim pedig vallásos áhítattal nézték. Még csak azzal sem voltunk tisztában, hogy a White Castle tényleg létezik. - mesélte Liam. - Nálunk Ausztráliában nem volt, és azt feltételeztük, hogy csak a film kedvéért találták ki. Ebben a tudatban éltem, amíg nem költöztem az Államokba, csak ekkor jöttem rá, hogy a White Castle létező dolog.

- Az első évben csak erről beszéltem az emberekkel - folytatja Liam a történetet. - Mondtam, hogy keressünk már egy White Castle-t! De Los Angelesben nem volt. Csak a déli és a keleti parton vannak üzleteik. Amikor az első Éhezők Viadalát forgattuk, Josh Hutcherson elvitt egy ilyen helyre Kentucky-ban, és azt mondta a házuktól nem messze is van egy ilyen hely.
- Szóval kitaláltuk, hogy elmegyünk oda, és vettünk vagy három-négy darabot ezekből a hatalmas méretű White Castle burgerekből. Ezek a szó szoros értelmében akkorák, mint egy aktatáska. Hazavittük őket Josh-ékhoz, és mindet megettük. Aztán úgy egy fél óra múlva - ez volt az első igazi közös élményünk: Josh és én ekkor váltunk igazi jó barátokká - kimentünk a hátsó kertbe és kihánytuk együtt az egészet.

- Jót tett a növényeknek és jót tett a léleknek is - zárta Liam izgalmas kalandját. Nem kizárt, hogy más is volt a háttérben (némi italozgatásra céloz a cikk eredetije), de az is lehet, hogy valóban csak a mohósága állított csapdát a két fiatal színésznek.
Forrás: Mirror.co.uk

Aki pedig mindezt szeretné Liam szájából is hallani, az itt megteheti:

4 megjegyzés:

  1. Hát, ez aztán a követendő példa ;D

    VálaszTörlés
  2. Ezek ketten teljesen megőrültek (mármint jó értelemben). :)) Egyébként Josh-on nem lepődtem meg de Liam-en igen. Viszont jó látni, hogy Liam is benne van a hülyeségekben, mert nekem ő mindig azt a komolyabb benyomást keltette. :D

    VálaszTörlés
  3. Liam és Josh nagyon nagy arcok :D.... am Boldog Szülinapot Jennek! :)

    VálaszTörlés