2013. augusztus 5., hétfő

Liam Hemsworth az Éhezők Viadaláról

Mint tudjátok, Liam valamiért nem vett részt a Comic Con sajtósorán amiért be is vagyok pipulva rá, ám mostanában zajlik a Paranoia promókörútja, aminek kapcsán zajló interjúk során olykor felmerül Éhezők Viadala-beli szerepe is. Ezúttal két anyagot hozok Nektek ebből a kategóriából.

Mondjuk az Hitfix 30 másodperces videójának jó, ha 18 másodperc a hasznos része, de az legalább érthető :) Ebben Gale karakteréről beszél a Futótűzben és a Kiválasztottban:

A következő filmben kicsit többet láthatjuk majd harcolni a karakteremet és azt, hogy mennyire szívén viseli ezt az egész dolgot. Láthatjuk, mennyire kiáll amellett, amiben hisz, de igazán majd a harmadik könyvben teljesedik ki valójában.
Ami engem illet, bevallom, Gale illetve Liam Hemsworth rajongóként igencsak várom a harmadik filmet, benne a sok-sok Gale-lel, mondjuk én úgy sejtem, hogy nálam a szűk keresztmetszet a negyedik film lesz, ami nem bánnám, ha kicsit kevéssé lenne könyvhű, mint az eddigiek.
Aki Liam - most kevéssé érezhető - ausztrál akcentusát is hallani szeretné, ITT megnézheti a videót.

Credit: Raymond Hall/FilmMagic
A másik interjúrészlet a mai Good Morning Americából származik, ahová szintén a Paranoia miatt hívták be, de szintén előkerül az Éhezők Viadala téma.

Jennifer Lawrence-ről: 
Jennifer nagyszerű. Semmit nem változott az elmúlt két évben. Amikor én megismertem, és először dolgoztunk együtt, teli volt élettel és nagyon pozitív volt a kisugárzása, és amikor az ember egy ilyen mély filmet forgat, mint Az Éhezők Viadala is, akkor az egy kicsit kemény tud lenni, és ilyenkor jól jön ez a pozitív kisugárzás, és ő még mindig ilyen. Szeptemberben kezdjük a munkát a harmadik részen.

A Kiválasztottról:
Igen, a harmadik filmben sokkal több Gale lesz. Francis Lawrence, aki már a legutóbbi filmet is készítette, és a többi részt is ő fogja, nagyon jó rendező, nagyon nagyszerű vele dolgozni, mert nagyon érdekes személyiség, és nagyszerű munkát végez a sorozaton. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése