2013. augusztus 16., péntek

Lenny Kravitz Moviefone interjú-részlet

Lenny Kravitz is promózik: mint tudjátok, ő a kinn mostanában megjelenő The Butler című film reklámozásában vesz részt, ezúttal a Moviefone készített vele egy hosszabb interjút, amiben elég hosszú részlet található az Éhezők Viadala-beli szerepe kapcsán is. Ezt olvashatjátok:


Ott voltam az idei Comic Con Futótűz panelján, ahol valami igazán érdekes dolgot vetettél fel: hogy a fiatalabbak Lenny Kravitz-et mint színészt, és nem pedig Lenny Kravitz-et, mint énekest ismerik. 
Igen, ez először Párizsban történt, az utcán. Odajött hozzám egy kissrác és így szólt: "Ó, Lenny! Ó, istenem. Imádom a munkádat!" Úgy gondoltam, lehetett vagy hét éves. Mire én "Ó, tényleg? Megvannak a lemezeim?" Errő ő: "Nem, az Éhezők Viadala." De egyre többször előfordul. Nemrégiben odajött egy fickó az asztalomhoz, és így szólt: "A kislányom nagyon szeretne egy képe készíteni veled." Erre odasétál egy kilenc éves kislányhoz, akinek fogalma sem volt az egészről.

Ez azért egy kicsit furcsa lehet, hiszen azelőtt évekig zenészként ismertek.
Nos, ami jó ebben, hogy aztán meghallgatják a zenéimet is. 

Akkor ezek szerint találsz időt zenélésre is?
Nemrégiben fejeztem be egy lemezt, miközben a Futótűzön dolgoztam - nem volt tervben, de Atlantában voltam, én pedig szeretek a saját stúdiómban dolgozni - szóval bementem a stúdióba és végül éjszakánként felvettük az albumot. Vagyis napközben a Futótüzet forgattam, majd átmentem a stúdióba, éjjel pedig a lemezt vettük fel és vagy nem aludtam egyáltalán vagy csak napi egy-két órákat, aztán mentem is vissza dolgozni. Ez így ment vagy három héten keresztül.

És ez hogyan hatott a kreativitásodra, hogy két dologgal foglalkoztál egyszerre alvás nélkül?
Működött! De tényleg. Fáradtnak kellett volna lennem. Úgy értem, fáradt is voltam, de annyira feltöltött a munka, hogy működött.

Nagyobb önbizalommal szerepeltél a Futótűzben, tekintve, hogy ez már a második Éhezők Viadala filmed volt? 
Igen, igazán szórakoztató volt. Olyan volt, mintha másodjára mentünk volna vissza egy nyári táborba, és újra találkoztunk volna régi barátainkkal. A szereplőgárda tagjai között igazán klassz kapcsolat volt - mindig együtt lógtunk. Új rendezőnk volt Francis Lawrence személyében, de ő volt az egyetlen ismeretlen. De az első naptól kezdve nagyszerű volt együtt dolgozni vele is. Mindenről gondoskodott, csodálatos volt vele a munka. Nagyon jól szórakoztunk, akár az első film alkalmával. Alig várom, hogy láthassam magam a filmben.
Forrás: Moviefone

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése