2013. augusztus 31., szombat

Innen-onnan, 65.

Kicsit el vagyunk szokva attól, hogy nincs napi 3-4 bejegyzés, higgyétek el én is, de nincs semmi, amúgy hoznám :) Viszont egész gyorsan összejött most az új adag egyéb hír, mondjuk ezek kezelésére új stratégiát is választottam, ami talán kicsit hatékonyabb is. 

Ma Liam Hemsworth-szel kezdünk, akinek az Empire State című filmje kapcsán indult be a pörgés, hiszen a film - igaz kinn is csak DVD-n - szeptember 3-án jelenik meg.
De mielőtt az új Empire State anyagok tálalásába kezdenék, jelzem, hogy (dobpergés!!) a Paranoia október 3-tól látható a magyar mozikban !! Az oldalsávba már kikerült, de a rajongók írhatják is a naptárukba :)

Ami pedig az Empire State-et illeti, három új still és egy jelenet illetve egy törölt jelenet jelent meg a filmből. Íme először a jelenetfotók.


Forrás: JustJaredJr

A jelenet, amelyben Liam is főszerepet játszik:


És itt van a törölt jelenet is (sose fogom megérteni, ezeket miért nem rakja középre, de ez van):



Az American Hustle kapcsán David O. Russel (rendező) nyilatkozott Jennifer Lawrence-ről, ami miatt szintén nem szeretnék külön bejegyzést nyitni, de itt olvashattok most a nyilatkozatából egy részletet.

A filmtől, amelynek előzetesét nemrég láthattátok is, a rendező David O. Russel nem számít túl sokra, pedig filmjeit rendszeresen jelölik Oscarra, amelyet rendre el is nyernek, ahogyan az a Napos oldal esetében is történt. Az interjúban Russel arról is beszél, ez az Oscar győzelem mennyire nem változtatta meg Jennifert:
- Nem, nem igazán változtatta meg, mert még mindig árad belőle korábbi lendülete. Jennifer nagyon energikus, kedves és szórakoztató, nagy örömmel alakítja ezt a szerepet, és minden őrületet, amivel ez jár. - mondta Russel arról, hogyan válik Jenniferből "megzavarodott Long Island-i feleség", ahogyan ő fogalmazott. - Az ember sokat kér tőle, de ő megcsinálja. Ez így volt a Napos oldalban is. Ez az, amit mindketten nagyon élvezünk. A laza, bizalmas környezetet és azt, hogy aztán mindent megcsinál. Jó buli volt ennek a filmnek a forgatása is. Forrás: MTV

Jena Malonéről több képünk is van ma. Egyrészt egy kép a V magazinból, amely a független filmek hercegnőit sorolta fel, köztük található Jena is:

Forrás: Just Jared

Jena Malonéről még egy kép előkerült, mégpedig a Teenage című filmből, amelynek kinti forgalmazói jogait szerezte meg az Oscilloscope nevű forgalmazó. A cikkhez ezt a képet láthatjuk, amelyen Jena szerepel, a filmből:

Forrás: THR

Elizabeth Banks még mindig a Love&Mercy-t forgatja, ahonnan ismét láthatunk két képet a színésznőről:

Forrás: Zimbio

Stanley Tuccit a Cigar Aficionado című magazin 2013. szeptember-októberi számának címlapján láthatjuk:

Forrás: CigarAficionado

Lenny Kravitz az US Open megnyitóünnepségén zenélt, róla is van néhány képünk.

Forrás: Zimbio

És végül úgy látom, Natalie Dormer is betagozódott ezekbe a kis hírekbe, pedig csak a Kiválasztottban látjuk, több, mint egy év múlva, de azért most néhány két kép is előkerült róla a Trónok harca 4. évadának horvátországi forgatásáról:


Forrás: ONTD

5 megjegyzés:

  1. Lehet én látom rosszul, de szerintem a barna hajas képen az nem Jena :)
    Úgy örülök viszont az utolsó két képnek(a többi kis hírnek is, de elvetemült Trónok harca rajongó vagyok:D)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem sem Jena az. És én is Margaery-s képeknek örülök a legjobban. :D

      Törlés
    2. Hát, pedig a kintiek is így hozták le. Én most passzolom...
      A cikkből amúgy nem derül ki egyértelműen.

      Törlés
    3. Szerintem "az a" Julia Hummer lehet.
      Egyébként tényleg elapadtak most nagyon a hírek... dobhatnának már felénk valami morzsát. Bár most elég nagy hajtás volt a képek körül, meg sok bejelentés is volt, de nem jó ez az állapot. xD

      Törlés
    4. Itt az ősz, lassan jön(nek) a dal(ok) stb. Most talán megint beindulnak a dolgok :) Ha más nem kicsit több info-t tartalmazó interjúkkal :) És kevesebb, mint 3 hónap! :)

      Törlés