2013. augusztus 24., szombat

Innen-onnan, 64.

Na, a rovat legutóbbi felbukkanása óta már két hét is eltelt, de azóta szerencsére nagyobb arányban voltak a Futótűz hírek, de azért most is bőven lesz miből szemezgetni.

Kezdek megint Josh-sal, mert egy olyan dögös képsorozat jelent meg róla egy új fotósorozat készítéséről, hogy annak érdemes kinn lennie főoldalon. Josh augusztus 13-án készítette ezeket a klassz, motoros képeket, és a borosta ezúttal sem maradhatott el.

Forrás és még pár: JustJaredJr

Épp legutóbb hiányoltam a Josh újra szőke fotót, most megkaptuk, de ez a vigyor...

Forrás: Tumblr



Leven Rambin és Liam Hemsworth is részt vettek augusztus 11-én a Teen Choice Awards-on, és kicsit nosztalgikusan gondoltam vissza a tavalyi Éhezők Viadala tarolásra, de hát azóta nem jelent meg film, ami mindent vitt volna, ezért is nem írtam külön bejegyzést a jeles eseményről. 
Liam egyébiránt idén is jelölt volt a Choice jópasi kategóriában és idén sem bírta megnyerni, ráadásul ezúttal a One Direction-ös Harry Styles vitte el előle a díjat. A helyzetet nem is elemezném részletesebben, legyen elég annyi, hogy a One Direction-nek nyilván hatalmas rajongótábora van. A mi szemünkben meg továbbra is Liam a legdögösebb. Nálam legalábbis jó helyen áll a listán. Viszont a Paranoia magyar bemutatóját továbbra sem látom :/
Viszont Liam Díjat is adott át, mégpedig Rebel Wilsonnak a Tökéletes hangban mutatott teljesítményéért. 

Forrás: Zimbio

Jennifer Lawrence az X-Men stábjával vett részt nemrégiben egy privát vetítésen, amelyen épp azt a The Butlert nézték meg, amelyben a Cinnát alakító Lenny Kravitz is szerepelt. Az eseményről Hugh Jackman osztott meg egy képet Instagramján:

Forrás: Hugh Jackman Instagram

Jennifer Lawrence egyébiránt szerepel az SFX magazin 50 legjobb Sci-fi filmesének listáján, ahol is a 3. helyet foglalja el. A teljes listát a magazin oldalán megtaláljátok.

Jeffrey Wright ősszel a The Inevitable Defeat of Mister and Pete című megható filmben szerepel, amely két kissrácról szól, akik magukra maradnak, és egyedül kell boldogulniuk, miután anyukájukat elviszik a hatóságok. A filmet kinn októbert 11-én mutatják be, magyar bemutatóról nem tudok. Íme a film előzetese:


Hogy ismerkedjünk Natalie Dormerrel, aki a Kiválasztott filmek Cressidáját fogja alakítani, hozok róla egy képet és egy rövid idézetet a V Magazinból:

Forrás: JustJaredJr
Natalie épp arról beszél röviden, hogyan szokták érni az új élmények, tapasztalatok. Abból pedig a következő időszakban kijut neki bőven:
Minden egyes munkához úgy állok hozzá, mintha új kihívás lenne, és mindig örülök, hogy ott lehetek. Néha pedig nagyszerű élmények érnek másokkal kapcsolatban, és az ember soha nem tudhatja, mi vár rá a folytatásban. 
Ha már Natalie Dormernél tartunk, tegnap a róla szóló hírben már olvashattátok, hogy a színésznő szerepel a hamarosan - nálunk is !!! - bemutatásra kerülő Hajsza a győzelemért című filmben, amely Niki Lauda (Daniel Brühl) és riválisa, James Hunt (Chris Hemsworth) közötti versengésről én annak hátteréről szól. A film már önmagában is izgalmasnak ígérkezik, és arra is alkalmas, hogy azok, akik eddig nem ismerték Natalie Dormert (aki, ha jól értelmezem a szitut, Gemmát, James Hunt barátnőjét alakítja - javítsatok ki, ha valamit félregondolok), most láthatják. Íme a film - amelyet szeptember 12-től láthatunk a mozikban - előzetese:



Elizabeth Banksről a Love&Mercy (korábban ITT) forgatásáról érkeztek képek, John Chusack társaságában:

Forrás: Zimbio



A Futótűzben Enobariát alakító Meta Golding a CW The Tomorrow People című sorozatához szerződött le. A sorozat a világ különböző tájairól származó fiatalokról szól, akik különleges képességekkel rendelkeznek, például tudnak teleportálni vagy telepatikus úton kommunikálni. Ők pedig összefognak, hogy legyőzzék a gonosz erőket.
Hűűűű, ez kicsit ugyan a Hősökre emlékeztet, de izgalmasan hangzik nagyon!! :)





Sam Claflint a The Pride című darab bemutatóján Londonban, majd pedig V Festival-on fotózták. Mindkét eseményről két-két képet hoztam a Finnicket alakító színészről:

Forrás: JustJaredJr

Forrás: SamClaflinFans

És végül, de semmiképp sem utolsó sorban Stepahie Leigh Schlundról hoztam két képet, aki a Futótűzben Cashmere szerepét alakítja majd és aki WWE & E! Entertainment Superstars For Hope nevű rendezvényén vett részt:

Forrás: Zimbio

1 megjegyzés:

  1. Én már nagyon várom a The Tomorrow People-t, és a Hajsza a győzelemért is izgalmasan hangzik :)

    VálaszTörlés