2013. augusztus 11., vasárnap

Innen-onnan, 63.

Mivel Josh annyira el volt hanyagolva veszve az utóbbi hetekben, kezdjünk most vele. Ezúttal a szokásos évi 3ON3 jótékonysági kosármeccsen vett részt. Ha emlékeztek, tavaly ilyenkor Josh már szőkén virított, most még barna a haja, de hogy már ez sem az eredeti hajszíne, arra komolyabb összegeket fel mernék tenni. És jééé, miből lesz a cserebogár, Josh még helyes szakállat is növesztett. Csak néhány kép ízelítőül, meg kaptok még linkeket, amerre elindulhattok Josh-nézőbe :)


Ezek a képek a Katniss-Peeta.com-ról valók, de a Hunger-Games.net galériájában is érdemes szétnézni

Akik pedig szeretnének kicsit belelátni a rendezvény hangulatába és látni egy kis laza, ökörködős Josh-t, azoknak EZT és EZT a videót ajánlom. A második nem túl jó minőségű, de a lényeg látható rajta ;)

A folytatásban ezúttal Liam Hemsworth, Jennifer Lawrence, Lenny Kravitz, Danny Strong, Leven Rambin és Elizabeth Banks.
Liam Hemsworth még mindig a Paranoia jegyében promózik. Magyar megjelenésről annyit, hogy úgy tűnik, számíthatunk rá, egyre több helyen olvasok októberi megjelenést, viszont konkrétan még sehol nem találok hozzá dátumot. De figyelem az eseményeket :)

Először is íme néhány kép az Apple Áruházában tartott promóeseményről:

Forrás és még több: LiamHemsworthBrasil

Közben pedig megrendezésre került a Paranoia premiere is, amelynek vörös szőnyegén volt látható a helyes színész (egyébiránt Miley-val, csak én olyan képet ki nem teszek, szóval nyilván kibékültek, de én ezt nem nagyon követem, bevallom...):

Forrás: Zimbio

Jennifer Lawrence a Vogue szeptemberi kiadásának címlapján lesz látható, ez a kép jelent meg és a róla szóló cikk szkennjei az újságból.




Lenny Kravitz a The Butler című film promózásában vesz még mindig részt, ennek sajtótájékoztatójáról mutatok most két képet:


Forrás: @SuzyByrne

A filmnek egyébiránt megjelent egy második előzetese:


Ééés a premierét is megtartották már. Azért az a cipő kemény... A hölgy viszont az a Cicely Tyson, akinek neve még Mags szerepe kapcsán merült fel egyszer.

Forrás: Zimbio

Ezen a premieren Danny Strong, a Kiválasztott forgatókönyvírója is megjelent: nem véletlenül, hiszen ezt a filmet is ő írta:

Forrás: Zimbio

Leven Rambin a Seven Minutes című filmből tett fel magáról egy képet, amelyen szurkolólányt alakít. A filmről csak annyit tudni egyelőre, hogy egy fiatal atlétáról szól, aki súlyos sérülése után őrül meg.


Elkezdődött Elizabeth Banks következő filmjének a Love & Mercy-nek a forgatása, amelyben az egykori modell Melinda Ledbetter szerepét alakítja. A filmről korábban ITT olvashattatok, most pedig egy forgatási kép jelent meg a színésznőről:

Forrás és még több: Dailymail

2 megjegyzés:

  1. Wow szeptemberi Vogue címlap....az hatalmas megtiszteltetés! Ráadásul ez állítólag tényleg egy extra szám lesz(ha más nem Jen miatt:))...Bár ez mondjuk nem kapcsolódik az Éhezők viadalához, viszont talán lesz egy szuper interjú:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A szuper interjú az imént elő is került, már el is kezdtem dolgozni rajta. :) Kegyetlenül-brutálisan hosszú, szóval biztos nem teljes fordítás lesz, de azért hosszabb részlet(ek)... Igyekszem. :)

      Törlés