2013. augusztus 26., hétfő

Feliratos lesz a Futótűz a mozikban!

Tudom, hogy nem ezt a hírt várjátok - azt a másikat (a Kiválasztott új szereplőjét várom én is) - de Peeta megszerezte az infót, amit én is kerestem már egy ideje.

Az van tudniillik, hogy az Éhezők Viadala: Futótűz ForumHungary-s adatlapján azt írják, hogy a film szinkronizált lesz, és ugyanez történt az első film alkalmával is, ahol aztán kiderült, hogy a film mégis csak feliratos lesz. Ebben a reményben kezdtem nyomozni én is, és - ezek szerint Peeta is :) - aki ezt a választ kapta:

"Az éhezők viadala : Futótűz című filmünk elérhető lesz IMAX-ben. Nem lesz belőle szinkronizált változat, csak feliratos."

Két megjegyzés:
1. Ezek szerint viszont nem érvényes az, hogy IMAX-ben csak szinkronizált filmek mennek.
2. Bár nagyjából tudok gépközelben lenni délután este, de lesz egy óra, amikor lelépek, de amint tudom, hozom a Kiválasztott hírt. Este 8-kor pedig a napi győztest is.

10 megjegyzés:

  1. Igen, ez lesz az első feliratos film IMAXban, gondolom azért mert sejtik, hogy így nyereségesebb nekik. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az biztos, hogy most már nem tudják feliratosan és szinkronosan is berendelni a filmeket, mert akkor duplán kell fizetni érte. Ennyit hallottam/olvastam vhol nemrégiben.

      Én örülök a döntésnek, szeretem az eredeti hangokat!

      Törlés
    2. Igen ez így van hála a digitális kopiák megjelenésének sajnos... Viszont akkor is szerencsénk lenne ha szinkronosan kapjuk, mert a Fórum az egyetlen forgalmazo aki meg szokott duplazni felirattal es szinkronnal.

      Törlés
  2. Öröm és boldogság. :D

    VálaszTörlés
  3. El sem tudom mondani, hogy mennyire örülök ennek a hírnek! Az első filmnél is szurkoltam, hogy feliratos legyen és amikor először azt mondták, hogy szinkronos lesz nagyon elkeseredtem. Az Éhezők Viadala szinkronja pedig egy rakás kaki volt. Őszintén feldobta a napom, a Kiválasztott szereplőbejelentés és a napi győztes pedig csak a hab lesz a tortán :)

    VálaszTörlés
  4. Na, akkor csak sikerült jó hírt prezentálnom - hála Peetának!! :)

    VálaszTörlés
  5. Ezazzz :D Én is felirat-párti vagyok :)

    VálaszTörlés
  6. Kifejezetten örülök a hírnek, duzzogva néztem volna csak szinkronnal. :D Bár apu miatt meg kell szereznem úgy is, de nem baj, egyszer azért összehasonlításnak jó lesz...

    VálaszTörlés
  7. Én gondoltam hisz az első rész is így ment, de szerintem ez egy nagyon jó hír <3

    VálaszTörlés
  8. Én nem örülök annyira,mert már az előzetesben is olyan gyorsan beszélnek,hogy nem tudom követni a feliratot. Szerintem jobb lenne szinkronnal,de így is megnézném.(MEG IS FOGOM!!!:D)

    VálaszTörlés