2013. augusztus 10., szombat

Fanmade: Éhezők Viadala: Futótűz, DVD minták

Tudom, hogy nem aktuális a dolog, de a 100 napos visszaszámlálás után keresgélve bukkantam rá az első Éhezők Viadala fanmade DVD borítóba, amit nagyon szerettem, és megkockáztatom, jobb is lett, mint a hivatalos (jó, persze, lehet mondani, hogy túl van zsúfolva, de nekem akkor is tetszik :). Így aztán most ismét ellátogattam az oldalra, és megnéztem, van-e hasonlójuk. Ha nem is DVD-borító, de maga a korong, hogy hogyan is nézhetne ki, az megvan. Mondom, rajongói, egyelőre szó nincs DVD-ről, nincs itt az ideje, de szerintem gyönyörűek!! :)


Forrás ezúttal is a CoversClub

8 megjegyzés:

  1. honnan tudta a készítő, hogy 103 perc a játékideje a Futótűznek? Vagy azt csak úgy betippelte?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, valószínű. Én még nem találkoztam film hosszára vonatkozó hírrel, amint lesz infó, hozom azt is. De az csak az utolsó hónapban várható szerintem, addig még csiszolgatnak a filmen.

      Törlés
  2. Hát én a hivatalos készítők helyében szétnéznék a fanmade dolgok között, mert eszméletlen jó, igényes munkákat lehet találni. Talán a fennmaradó kb 10 hónap alatt megteszik :)

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszenek! Főleg a Győzelmi Körutas.

    VálaszTörlés
  4. Nem tudom... nekem a piros fecsegőposzátával, meg a futótűz felirattal, mármint azzal, ahogy kinéz, elrontja őket. Valamint az oldalsó feliratoknál sem kéne ennyire szélsőséges színeket használni, mint piros meg kék, mert nagyon odavonzzák a figyelmet. Meg lehet kövezni, de szerintem ezek elég esztétikátlanra sikeredtek. Na jó, a fecsegőposzátás viszonylag jól néz ki. :P

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Lehet, hogy igazad van. Én azért szeretem az élénk színeket, és jó elmélázni a DVD-n... :)

      Törlés