2013. augusztus 28., szerda

Blog ajánló

A fanfic sarokba kikerült egy új történet, amelyet Emma blogján találhattok. A történet érdekessége, hogy ezt nem Emma írja, ő "csak" fordítja. [A csak itt jó hülyén hangzik, mert egy fordítással van annyi meló, mint a történet megírásával, de szerintem értitek, mire gondolok :)] A történet pedig gyakorlatilag nem más, mint az Éhezők Viadala, ámde Peeta szemszögéből. Mivel én az Alkonyat esetében is nagyon élveztem az Edward szemszögű történetet, így ezt is érdekesnek gondolom, bár beleolvasni még nekem sem nagyon volt időm. De arra gondoltam, hogy most a nyár utolsó napjaiban még jobban ráértek, és amikor itt vagytok gép előtt és várjátok a legújabb győztest (este 8!!! :), vagy a legfrissebb Kiválasztott szereplőválogatás hírt (bár azt meg, ha este 7-ig nem tették fel, nem is biztos, hogy még fogják, bár Cressida kiválasztása is valamikor az éjszakai órákban került elő múlt héten, szóval bármi lehetséges :) - sőt, most kikerült a múltkori Katniss still a FB oldalukra, szóval én most nem számítok új szereplőre ma), szumma-szummárum, lehet olvasgatni. Nem ragozom tovább, katt a képre az oldalért:

A kép pedig a Justmarilu Deviantart oldalról származik

4 megjegyzés:

  1. Én már korábban beleolvastam(még nem volt időm többre), és hát igaz, hogy nagyon kemény lehetett, amihez gratula, de kifejezetten szépen van lefordítva :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a beharangozót, Ancsi! :')

    VálaszTörlés
  3. Én már egy jó ideje olvasom a történetet és nekem nagyon tetszik szóval csak ajánlani tudom! :))

    VálaszTörlés
  4. Én is olvasom már jó ideje és imádom, úgy, ahogy van. Remekül van megírva a történet, csodás a fordító. Én is csak ajánlani tudom!

    VálaszTörlés