2013. augusztus 21., szerda

A színészek a Kiválasztottra készülnek, a stúdió a Futótűzre

Twitter- híreink következnek. A stábtagok úgy tűnik, gőzerővel készülnek a Kiválasztott szeptember 16-án kezdődő forgatására. A forgatás ezúttal is - részben legalábbis - Atlantában zajlik, ott már keresik a statisztákat is. Most már csak azt nem tudom, mikor tudjuk meg, kik lesznek az új szereplők. Nem kényeztetnek el minket ugyanis a Kiválasztott szereposztásának nyilvánosságra hozatalával. Sebaj, néhány készülődős képet láthatunk:

Jennifer Lawrence újraolvassa a Kiválasztottat:

Forrás: @JenniferUpdates
Sam Claflin újra diétázik, hogy ismét dögös lehessen Finnick Odair szerepében. Íme a híres-hírhedt csirke-spárga vacsi, egyenesen Samtől:

Forrás: @samclaflin
És végül, ez meg az Éhezők Viadala hivatalos twitteréről származik:

Forrás: @TheHungerGames

Mivel ez a hajnali fél 2, az náluk még tegnap, és mivel köztudott, hogy ma van a tegnap holnapja, ezért mára várhatunk valamit a győztesekkel kapcsolatban, és nem a 'reveal' szó jelentése (az felfed, elárul) az, ami miatt nem pontosan sejtem, mire számíthatunk, hanem az, hogy a győztesekről már van kétféle karakterposzterünk is, bár tény, hogy nem mindegyikről. Szóval valami lesz ma, majd hozom, ha előkerül. :)

4 megjegyzés:

  1. Jó ilyen kisebb híreket is megtudni a színészekről és kíváncsi vagyok mi lesz a győztesekkel kapcsolatban. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hááát, pedig a Jen-kép necces, mert ugye olvashattuk, mennyire nem szereti, ha fotózzák agyba-főbe, ez meg nem tudom, mennyire hivatalos kép. :/ De jó volt így ezeket a híreket összerakni 2-3 helyről, mert érződik a várakozás. Izgi. :) Egyelőre még semmi, de majd résen leszek.

      Törlés
  2. Jó ilyen kisebb híreket is megtudni a színészekről és kíváncsi vagyok mi lesz a győztesekkel kapcsolatban. :))

    VálaszTörlés
  3. Nem tudom én még Futótűz lázban égek, de a Kiválasztottról is jó hallani híreket:)

    VálaszTörlés