2013. augusztus 13., kedd

A Futótűz Világpremierje november 11-én lesz Londonban

No, hát a lényeg a címben, és első blikkre úgy tűnik, ezt kapjuk a 100. napra. Azért remélem, ez még nem minden. 
Ami pedig a hírt illeti, jól ki lett szúrva az amerikai rajongókkal, persze értem én, hogy Európa is megérdemli a világpremiert, de a tengerentúlon szerintem jobban keres a sorozat, mint itt, de ez van. Nem biztos, hogy igazam van persze, csak furcsállom és Sam Claflin személyét nem tartom elég indoknak arra, hogy idehozzák a kontinensre a világpremiert.

Íme a hivatalos sajtóanyag (tartalmasabb részlete).

Forrás: Hunger Games FB

A LIONSGATE FELFEDI, HOGY AZ ÉHEZŐK VIADALA: FUTÓTŰZ 
VILÁGPREMIERJE 2013. NOVEMBER 11-ÉN LESZ, LONDONBAN


Ez a bejelentés indítja útjára a film november 22-i mozis 
bemutatójának 100 napos visszaszámlálását

Santa Monica, Kalifornia és London, Nagy-Britannia – Az Éhezők Viadala: Futótűz, a Lionsgate kasszasiker filmjének, Az Éhezők Viadala folytatásának november 22-i mozis bemutatója előtti 100 napos visszaszámlálása alkalmából, a stúdió a mai napon bejelenti, hogy a Futótűz világpremierje 2013. november 11-én Londonban kerül megrendezésre.

A Futótűz a világ majdnem minden területén ugyanazon a napon kerül bemutatásra, mint a hazai [USA] mozikban. Az első Éhezők Viadala film Észak-Amerika minden idők 13. legnagyobb bevételt hozó filmje lett, amely mindösszesen közel 700 millió dolláros mozis bevételre tett szert világszerte.

A sajtóközlemény ugyan még folytatódik, de csak a szokásos tartalmakkal: szereplők, szinopszis, forgatókönyv, rendező. De ezeket szerintem már úgyis tudjuk. :)

Mondjuk nagyon várom a kinti rajongók reakcióit, mert biztos vagyok benne, hogy a helyiek készültek az eseményre, a kempingezésre, stb. 

7 megjegyzés:

  1. Látom, szóhoz sem juttok a döbbenettől, mekkora 100 napos meglepetést kaptunk. :D Mit mondjak, megértem :)

    VálaszTörlés
  2. Remelem igy hamarabb fennt lesz a neten XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, hallod, a premier aztán nem szokott kiszivárogni. Az Éhezők Viadala világpremierje is kb 10 nappal a hivatalos bemutató előtt volt, és mégsem szivárgott ki a film.
      Sőt, hogy nagyon őszinte legyek, amikor anno kerestem online nézhetős verziót, amikor már nem ment a film, de még nem volt DVD, akkor elsőre egy magyar feliratosat találtam. Ami nem jó dolog, bármennyire is azt hiszi bárki, hogy igen, mert az országot büntethetik ilyenkor azzal, hogy későbbre teszik a magyar premiert.
      Mondjuk tagadhatatlan, hogy az, hogy ha saját megnézésre letöltesz egy filmet, az nem bűncselekmény. Feltölteni a netre viszont az.

      Ugyanakkor én azt is gondolom, hogy egy igazi rajongó elmegy a film mozis bemutatójára, megveszi a mozijegyet, hiszen ennek árából kapnak fizetést a színészek, ebből készülhet el a következő film. És egyáltalán.

      De azt ígérhetem, hogy linkcserélgetés itt biztos nem lesz :) Nem véletlenül nincs chat, és egyetlen linket sem fogok hozzászólásban sem kiengedni...

      Törlés
  3. elmennék moziba :) de nincs hozzank kozel sajnos :/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden megyeszékhelyen kb CinemaCity.
      Ha pedig ahhoz elég idős vagy, hogy letöltögess, akkor ahhoz is, hogy felszállj egy buszra/vonatra és elmenj megnézni a filmet, amit annyira vársz :)

      Törlés
  4. haat szlovakiai vagyok ezert van messze :) menni se tudnek kivel. .:D

    VálaszTörlés
  5. tök jó lenne ott lenni

    VálaszTörlés