2013. július 8., hétfő

Visszaszámlálás: 500 nap múlva a mozikban a Kiválasztott 1. része

Ami tudom, hogy még messze van, de azt veszem észre, egyre gyakrabban csurrannak-cseppennek hírek a Kiválasztott forgatásával kapcsolatban.
  • Bár a szereplőválogatások eredményéről még nem tudunk semmi hivatalosat, több pletykánk is van, amely lehetséges Kiválasztott-szereplőről szól: a legelterjedtebb pletyka, hogy Coin szerepét Julianne Moore alakíthatja. Bár nem tudjuk, kiket keltenének éltre, de Ronda Rousey, Rebel Wilson és William Levy is elszólta már magát a témával kapcsolatban. Azt is gondolom, hogy mostantól szinte bármikor számíthatunk hivatalos szereplőválogatással kapcsolatos bejelentésre, hiszen tavaly kb ilyenkor jelentették be az első szerepet a Futótűzből is.
  • A statisztákat már hivatalosan és gőzerővel keresik, erről ITT olvashattatok.
  • A forgatás időpontját is elég konkrétan tudjuk, és azt is, hogy a két filmet egyszerre forgatják, mégpedig 2013. szeptember 16-tól 2014. májusiáig.
  • A forgatási helyszínekről is több hírt olvashattunk már. A filmet az eredeti tervek szerint Atlantában és Bostonban forgatják, de olvashattunk arról is, hogy az előkészületeket végző csapat Angliában is megnézett néhány lehetséges forgatási helyszínt. 
  • Nemrégiben megjelent a két film közös rövid szinopszisa is.
  • És hát szerintem az is a film közeledtét jelenti, hogy mi is belekezdtünk a Kiválasztott rajongói poszter-gyűjteményébe. Egyelőre nem különítettünk el I. és II. részes posztereket, de minden bizonnyal az is eljön hamar.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése