2013. július 30., kedd

Mini Éhezők Viadala Kiválasztott találkozó :)

Ez esetben nem kell nagy dologra gondolni, de olyan jópofa videót csináltak a fiatalok, akik nagyon szerethetőek, hogy mindenképp úgy gondoltam, érdemes megnézni :) Szerintem szeretni fogjátok.

Néhányan ugyanis az Éhezők Viadala vissza nem térő tagjai közül, személy szerint Jack Quaid (Marvel), Dayo Okeniyi (Thresh), Jacqueline Emerson (Rókaképű lány) és Amandla Stenberg (Ruta) összefutottak, és készítettek (nekünk) egy nagyon aranyos kis videót. Azért az ilyeneket nagyon jó látni - pláne, ahogy az eredeti forrás, a PageToPremiere is fogalmaz: milyen jó már, hogy "Marvel" együtt szórakozik "Rutá"val :)) - és választ ad arra a kérdésünkre is kapunk, hogy a stábtagok vajon tartják-e egymással a kapcsolatot.
A videót az ugrás mögé teszem, mert automatikusan elindulós, és nem szeretném, ha bárkit is zavarna. Viszont, ha megnézed, hangot mindenképp adj rá, az az egyik lényege :))



Forrás: Jack Quaid Vine

7 megjegyzés:

  1. Jaj :) ez nagyon szupi meglepi nagyon jó látni őket. <3 Köszi Ancsi :)

    VálaszTörlés
  2. Úristen! Ezek sem normálisak, hatalmas ez a videó :D

    VálaszTörlés
  3. Csak az a baj hogy nálam nincs hang.. úgyhogy nem értem mit mondanak XD de látni jó őket...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak üdvözölnek. Nem is az a lényeg amúgy, hogy mit mondanak, hanem a lányok a fiúk hangján, a fiúk a lányok hangján szólalnak meg :))

      Törlés
    2. Igen már megkerestem Jack oldalán :) ezek tényleg őrültek... Amandla és Jack ,hangja' a legjobb XD

      Törlés
    3. Bal felső sarokban ott van pici hangszóró, arra rá kell klikkelni. Először nekem is néma volt. Egyébként jó videó, vicces. :D

      Törlés
  4. Együtt a kis banda :D Jó őket így együtt látni :)

    VálaszTörlés