2013. július 2., kedd

Innen-onnan, 59.

Mert még mindig nincs semmi, ami konkrétan a filmmel lenne kapcsolatos, ellenben a szereplőkről sok kis hírt, képet, előzetest és mindenféle elismerést tudok hozni.

Jennifer Lawrence a 2013-as Vogue magazin címlapján lesz látható, ám a képet még nem kaptuk meg, csak az infót, de amint lesz, beteszem azt is.

Amiről képi információnk is van, az a párizsi divathét, amelyen Jennifer Lawrence a Christian Dior Show-n jelent meg. Jennifert egy másik alkalommal Rihannával is lefotózták:




Jennifer Lawrence az elmúlt időszakban néhány elismerésben is részesült, ezeket felsorolásszerűen hozom:

  • A The Saturn Awards-on, amelyet a Sci-fi és Horror Filmek Akadémiája rendezett meg, elnyerte a Legjobb Színésznő díját.
  • A Forbes magazin 100 feltörekvő hírességének listáján is megtalálható, ahol Suzanne Collins is szerepel.
  • Jennifer az AfterEllen Top 100-as listáján is első helyen végzett.


Sam Claflin forgatásról forgatásra jár. Nemrégiben befejezte a Love, Rosie című filmjét, majd pedig elkezdte a Posh forgatását is. A Posh-ról ITT találtok infót. Íme egy-egy kép a két forgatásról:

A Posh forgatásáról a SamCaflinFans-on találtok még képeket.

Sam-ről megjelent még egy aranyos portré az Empire Awards-ról, íme:

Forrás: SamClaflinFans

Wes Bentley-nek a The Time Being című filmje előzetese jelent meg, illetve kaptunk egy rövid kis szinopszist is a filmhez:
Daniel (Wes Bentley) küszködő fiatal művész, akinek ambíciói házasságát a válás szélére sodorták. Amikor egy Warner (Frank Langella) nevű visszavonult milliomos megvásárolja egyik darabját, Daniel abban reménykedik, további juttatásokra is számíthat új jótevőjétől. Ehelyett Warner egy sor, egyre bizarrabb megfigyelési feladattal látja el a férfit. Amikor Daniel lassanként rájön, milyen titkok rejtőznek ezen kérések mögött, el kell tudni döntenie, hogy vajon a férfi célja az, hogy segítse karrierjét vagy hogy tönkretegye életét.


A filmet kinn július 23-tól vetítik, magyar megjelenésről sajnos nem tudok.


Elizabeth Banks új filmben szerepel, mégpedig a Beach Boys tagjairól szóló életrajzi filmben, amelyet az Oscar-jelölt író, Oren Moverman (A hírnök) írt. A Bill Pohland által rendezendő Love & Mercy rendhagyó módon mutatja be a The Beach Boys frontemberének, Brian Wilson életét és mentális betegségével való küzdelmét. Banks az egykori modell, Melinda szerepét alakítja, aki később a férfi felesége lesz. A filmben, amelynek forgatása augusztusban kezdődik Los Angelesben, John Cusack, Paul Dano és Paul Giamatti is feltűnik majd. Forrás: THR




Philip Seymour Hoffman is új szerepet kapott, ő a Child 44 című filmben. A Tom Rob Smith nagysikerű regényéből készült film, amelynek forgatókönyvét Richard Prise írta, a szovjet katonai rendőrség egyik tagjáról szól, aki a sztálini korszakban történt gyilkosságokat vizsgálja, amelyek során több csúnya kisgyereket öltek meg. A férfit leginkább a kormány akadályozza, amely nem hajlandó elismerni, hogy a gyilkos az ő köreikből kerül ki.






Willow Shields pedig az augusztusi Seventeen magazinban lesz majd látható, mindenféle klassz frizurákkal:


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése