2013. július 21., vasárnap

Hatalmas bulik voltak a Hawaii forgatás során

A tegnapi Comic Con előtt több magazin is meginterjúvolta a stábtagokat, ezek közül a People magazin rövid cikkét hozom most, amely legalább írott formában jelent meg izgalmas témát feszeget.

ERIC CHARBONNEAU/INVISION/AP
- Tartottunk néhány király bulit Hawaii-on - mondta Hutcherson a Comic Con Futótűzzel kapcsolatos eseményének vörös szőnyegén. - Forgattunk ott pár dolgot... nekem pedig van ott egy házam. Közvetlenül a parton van, és rávettük a stábtagokat, hogy jöjjenek át, és van egy hatalmas úszómedencénk is, grilleztünk is, nagyon jó buli volt. A forgatás viszont nagyon kemény volt. Hosszú napokon át forgattunk, és nagyon kimerítő volt, szóval határozottan szükségünk volt arra, hogy leeresszünk és jól érezzük magunkat, úgyhogy ezért csináltuk.

Jennifer Lawrence egyetértett, és elmesélte, melyik volt a kedvenc bulizós pillanata, amelynek főszereplője a Peeta és Katniss mentorát, Haymitchet alakító Woody Harrelson volt.

- Igen, tartottunk néhány jó bulit. Ezek nagyon különösek voltak. - mondta Lawrence. - Az volt a kedvencem, amikor Woody Harrelson az én egyik haspólómban volt. Nagyon melege volt és kölcsön akarta kérni az egyik pólómat, mert rajta egy polár felső volt, és az egyetlen dolog, ami ráment, az egy bő haspóló volt. És az volt a legjobb az egészben, hogy senki se szólt be érte. Az egész buli alatt senkinek nem volt rá egy szava sem. Legeljebb annyit mondtak, hogy "Igen, Woody haspólóban van." Ez nagyszerű volt.
Forrás: People.com

Amúgy csak bennem merül fel kérdésként, hogy vajon, miért volt ott Woody Harrelson a Hawaii forgatáson? Elviekben az Arénás részekben nincs szerepe. Vagy valami meglepetésre számíthatunk??

5 megjegyzés:

  1. Hey, ez az utolsó jó kérdés... Elsőre arra gondoltam, hogy esetleg úgy lesz majd, mint az egyben, mikor pl. Katniss lába megégett, és volt egy vágókép Haymitchről, aki ugye kint nézte. De aztán beugrott, hogy ezt nem ott kell - de legalábbis nem muszáj ott - felvenni, szóval ezért felesleges lenne Hawaii-ra utaznia. Persze elképzelhető, hogy elkísérte a mentoráltjait ( :D ), vagy esetleg csak a bulik kedvéért ment. Aztán ki tudja...

    VálaszTörlés
  2. Ez jó kérdés, nekem nem is tűnt fel. Lehet az Aréna elhagyásába tettek bele valami pluszt.(?)

    VálaszTörlés
  3. Persze lehet, hogy túlagyalom, és Woody csak jól akarta érezni magát, azért utazott Hawaii-ra, mert épp ráért, de azt gondolom, hogy csak azok a színészek szoktak elutazni - pláne ilyen messzi vidékekre - akiknek van ott szerepük. Haymitch meg a könyvben tuti nincs az arénában. Ezért merült fel a kérdés, de senkiben nem szeretnék hiú reményeket kelteni :)

    VálaszTörlés
  4. Lehet, hogy gáz ötlet, de lehet, hogy néhány nem arénás jelenetet is felvettek ott, amik kevésbé voltak fontosak ahhoz, hogy külön említést tegyenek róluk.
    Dóri (telefonon vagyok, azért nem tudok hirtelenjében Google profilról írni)

    VálaszTörlés
  5. Én igazából ott akadtam el, hogy Joshnak Hawaiin a tengerparton saját háza van.
    Woodyval kapcsolatosan lehet hogy a felrobbanás előtti pillanatban fog megjelenni, mikor Katnissnek eszébe jut a Haymitchcsel való beszélgetése. Én úgy képzelem el, hogy megjelenik a dzsungelben és Katniss fülébe súgja, hogy ne feledd, hogy ki az igazi ellenség. Ez csak az én agyszüleményem. Mert én arra vagyok nagyon kíváncsi hogy érteni fogjuk-e Katniss vívódását, hogy akkor most kit lőjön le és mit csináljon. Mert szerintem aki nem olvasta a könyvet nem értené meg, hogy most mit miért csinál. Nem hiszem hogy alá fogják mondani a gondolatait.

    VálaszTörlés