2013. július 12., péntek

Futótűz Fecsegőposzáta kitűző a Comic Conon

Nagy a visszaszámlálás a Comic Con-ra, ma is van egy aprónk, mégpedig egy Futótűz-témájú Fecsegőposzáta kitűzőt ábrázoló kép, amelyet kinti rajongótársaink a Comic Con-on szerezhetnek be a jövő hétvégén:

Forrás: Comingsoon.net

6 megjegyzés:

  1. Láttam már hasonlókat de ilyen jót még nem

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok tudom hogy, régebbi a bejegyzés de szoktam néha visszanézni ide-oda. Hol lehet ilyet szerezni? Magyarországon sajnos nem gondolom :( De nincs rá véletlen esély hogy a film után lenne itt is? Jó lenne :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Ereklyecenteren olyan kitűző van, mint az első filmben volt. Írhatnék most linket, de azt nem tudnád másolni. Egyszerűbb, ha elnézel a www.ereklyecenter.hu oldalra, és ott a keresőbe beírod, hogy "Éhezők Viadala". És ott nézz szét, én a 2. oldalon most látok.
      Futótüzeset nem tudok. Illetve, amit a napokban raktam ki linket, onnan nem tudom, lehet-e rendelni itthonra is, én nem próbálkoztam még hasonlóval...

      Törlés
    2. Köszi a tippet :) Néztem már azt az oldalt és rendeltem is de azt mondták még a beszállítónak sincs de ez nem az oldal hibája hiszen nagyon sokat szeretik az Éhezők viadalát. Egyébként hála egy jó barátom nővérének Angliából kaptam egy fecsegős kitűzőt de Futótüzeset nem láttam azon az oldalon ahonnan ő rendelte. Mindegy azért köszi és nagyon szeretem ezt az oldalt. Minden nap megnézem van-e valami új és mindig van valami érdekes :)

      Törlés
    3. Örülök, ha tetszik az oldal :)
      Ilyen rendelgetésben én nem nagyon vagyok otthon, de ha tudok valamit szívesen segítek :)

      Törlés