2013. július 20., szombat

Emlékeztető: Comic Con Stream és előzetes aloldal + mai program

Remélem, mindenki bekapcsolta a biztonsági öveket, és felkészült a mai esti felhajtásra, hiszen ma jelenik meg a Futótűz csapata a Comic Conon!

A Comic Conon egy-egy stúdióban kinn van néhány TV/magazin, az ő interjúikat és tudósításaikat lehet látni

MTV Comic Con Aloldalán
és az
IGN főoldalán

Egy-két szolgálati közlemény, óhaj-sóhaj az előzetessel (és az egyéb dolgokkal) kapcsolatban, mert tudom, azt várjátok a legjobban!

  • A mi helyi időnk és San Diego-é között az eltérés 9 óra, a mindenkori San Diego-i pontos időt ITT megnézhetitek. Mint tudjátok, a Futótűzzel kapcsolatos panel kinti idő szerint 13:25-kor kezdődik, vagyis közép-európai idő szerint 22:35-kor.
  • Ekkortájt jó eséllyel gépközelben leszek, de előtte estefelé lesznek olyan időszakok, amikor nem, de ha bármi, ismétlem: BÁRMI fontos megjelenik, azonnal hozom, teszem ki, amint tudom, semmiről nem fogunk lemaradni.
  • A Panel-t a Live Stream-ek - sajnos - nem közvetítik, ám néhány kinti rajongói oldal Twitter-közvetítést tart, azokból igyekszek majd tartalmasabb infókat szemezgetni - igyekszem nagyjából "élőben" vagyis lesz egy poszt erre, ami folyamosan frissül majd!
  • Az előzetest - elviekben 23:15-től - a Yahoo Movies oldalán láthatjuk majd először jó minőségben, szóval ide érdemes néha felnézni, de az előző pont erre is vonatkozik: amint tudom, ide is kiteszem az előzetest, és ha szombat este nem is, de vasárnap megpróbálkozom a feliratozásával, de ezt nem ígérem 100%-ra. Rajta leszek, de jöhet közbe bármi.
  • Ezen az oldalon pedig egy visszaszámlálót is találtok, amely a Futótűz új előzetesének megjelenéséig számlál vissza! :)
  • Az előzetest követően az MTV helyi idő szerint du. 3:30-kor (nálunk ez vasárnap hajnal 0:30) egy 15 perces interjút is készít a stábtagokkal, bár a forrás, illetve az MTV menetrendje nem jelöli meg pontosan, kiket is jelent ez. (Én valószínűleg nem nézem majd, utólag úgyis előkerülnek a fontosabb anyagok - bár nem kizárt, hogy itt ragadok :) Ez biztosan jó eséllyel látható majd az MTV Stream-jén.
  • Továbbá lesz ma dedikálás is kinti idő szerint du. 3:00-4:00 között, ezúttal Jeffrey Wright, Jena Malone és Willow Shields dedikálnak. Kép lenn.
  • Kérek mindenkit, hogy ne linkeljetek friss(nek vélt) infókat, más rajongói oldalakat hozzászólásba. Ezeket - nagy valószínűséggel - úgyis én is megtalálom, és igyekszem mielőbb meg is osztani. Ha úgy érzed, hogy valami fontos(!) felett mégis elsiklott a figyelmem - mert ez is vastagon benne van a pakliban, amennyi anyag várható - akkor az oldalsávban található címre írj. Ez amúgy fokozottan érvényes a magyar nyelvű anyagokra, mert leginkább külföldi oldalakról dolgozom, szóval, ha magyar nyelvű (karakter)posztereket vagy feliratos előzetest találsz (mielőtt én kiraknám az enyémet), nyugodtan jelezheted. Képgalériákat és egyebeket igyekszek majd linkelni annyit, hogy mindenki igényét kielégítse.
  • Amúgy - ha elég sokan leszünk -, és szeretnétek megdumálni az eseményeket, akkor - esetleg - kitehetem egy órára 22:35-23:35 a chat-et. Mit gondoltok? Képesek vagytok betartani ott is a fentieket??
  • Ha a fentieken kívül van bármi kérdés, akkor hajrá! :)
  • Jó szórakozást mindenkinek a stream-hez, az előzeteshez, az estéhez!! :)

3 megjegyzés:

  1. Én benne vagyok a chatben ofkorsz. Már, ha egyáltalán írásképes leszek a nagy izgalmak közepette. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Oks, bár most elbizonytalanodtam picit, amikor láttam, hogy valaki harsogó nagybetűkkel, személyeskedve próbálta volna megfogalmazni valaki mással (kivételesen még nem is rólam) kapcsolatos véleményét. Pláne névtelenül. Pedig nem ez lenne az általános...

      Törlés
  2. Én benne vagyok a a chatbe(: hát igen ha írásképesek leszünk egyáltalán :D

    VálaszTörlés