2013. július 17., szerda

Egyéb apróságok tegnapról

Na, próbálok egy kis rendet tenni a tegnap ránk szakadt anyagok között, bár a karakterposzterek rendben vannak, hiszen az ez alatt lévő két bejegyzésben láthatjátok magukat a képeket, plusz a hozzájuk tartozó cikkeket, rövid leírásokat is. Amint már jeleztem, a karakterposztereket betettem a Szereplők aloldalra a megfelelő karakterekhez is. [Amúgy az aloldalakat mindenki látja? Mert speciel nálam Chrome alatt nem láthatóak, mintha nem is lennének, Explorer alatt viszont okés.]

A Lionsgate különböző Facebook oldalain különböző poszterek, bannerek, és egyéb nyalánságok láttak még napvilágot. Most ezeket kísérlem meg összeszedni.

Van egy Nagy Mészárlást hirdető propaganda óriásplakátunk Snow elnök üzenetével:


Panem figyelem:
Minden állampolgárnak kötelessége nagy figyelemmel készülődni erre a történelmi Harmadik Nagy Mészárlásra - 75. Éhezők Viadala megünneplésére...

Viadalunk huszonötödik évfordulóján, minden körzetben választást tartottak, amelyen az adott körzet lakói szavazhattak, hogy ki képviselje őket a Viadalon.

Az ötvenedik évfordulón minden körzetnek kétszer annyi kiválasztottat kellett küldeni a Viadalra, emlékeztetőül, hogy minden egyes kapitóliumi állampolgár haláláért két lázadó lakolt az életével. 

Ez alkalommal - történelmünk során először - kedvenc győzteseitek térnek vissza Kiválasztottként. Panem polgárai, a Kapitólium arra buzdít, hogy ünnepeljétek győzteseiteket!

Colorianus Snow elnök saját kezű aláírásával.

Az ugrás után pedig még néhány hasonló csecsebecse.






Hát, bevallom, nem mindent tudok, honnan szedett az általam lesett kinti rajongói oldal, mert FB-on nem találom, pedig kiraknám én a linkjét, hogy eredeti méretben le lehessen tölteni. Most ez van.
Forrás: RealOrNotRealNews

5 megjegyzés:

  1. Nálam Safarival minden szuperul működik :)
    Amúgy 4 napig nem vagyok gépnél és úgy elszaladnak a különböző anyagok, hogy azt se tudom honnan kezdjem...jó előjel a Comic Con-ra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hallod, "rettegek" is a hétvégétől, mennyi anyag lesz, még jó, hogy tudok gépközelben lenni kábé ;)

      Törlés
  2. Firefox-nál is vannak aloldalak. Amúgy én úgy érzem, hogy ezek a képek felkészítenek minket az előzetesre, ami ezek szerint tényleg kicsit viadalosabb lesz...de ki tudja. :P

    VálaszTörlés
  3. Nekem Chrome-ban is működnek tökéletesen az aloldalak. :)

    VálaszTörlés
  4. én otthon google chrome -ba nézem és nincs semmi baj az oldallal a munkahelyemen meg firefox-ban, és ott is király. :)
    jajj komolyan csak legyen már hétvége. :D

    VálaszTörlés