2013. július 23., kedd

8 (újabb) gondolat a Futótűz új előzeteséről

Ezúttal a Buzzfeed-ről. A cikk az előzetessel kapcsolatos gondolatokat a Comic Con Panelon hallottakkal egészíti ki.

1. A költségvetés nyilvánvalóan nagyobb
Az előzetesben többször láthattuk a Kapitólium látképét, amely arra az általános rajongói panaszra volt válasz, miszerint az Éhezők Viadalában túlságosan elnagyolt volt a Kapitólium világának ábrázolása. 
A maga részéről Jennifer Lawrence azonban arról beszélt, milyen motiválóak is tudnak lenni a kis költségvetésű filmek. "De azt is gondolom, van annak is előnye, ha túl sok a pénz." A stúdiófilmekkel kapcsolatban aztán hozzátette: "A kajájuk sokkal jobb és a lakókocsik is sokkal nagyobbak." Szóval a lényeg: az egyensúly.

2. Hangsúlyossá válik a szerelmi háromszög
A romantikus feszültség Katniss, Gale és Peeta között egyre hangsúlyosabbá válik a folytatás során, Katniss és Peeta meg is beszélik az Éhezők Viadalában kialakult álrománcukkal kapcsolatos problémát.
- Csak színészkedés volt! - mondta Hutcherson a panel során.
- Ez összetett kérdés! - ellenkezett Lawrence.
- Csak színészkedés volt! - ragaszkodott véleményéhez Hutcherson, majd kuncogva megrázta a fejét. - Jó, inkább ne menjünk bele!

3. Gale azonban egyértelműen többet szenved, mint Peeta
- Érdekes dolog, amikor három napon keresztül azért jelenik meg az ember a munkahelyén, hogy megkorbácsolják. - mondta Hemsworth. - Három nap elteltével bármivel is ütik meg az embert, az fájni fog. De jó móka volt.


4. A jelmezek sokkal átgondoltabbak - mint Katniss fecsegőposzáta ruhája is
- Az esküvői ruhám volt a kedvencem. - mondta Lawrence. - De a viselése volt a legnehezebb. - És akkor még nem beszéltünk arról, hogy ebben a ruhában mozogni is kellett. - Nem járok túl magabiztosan magassarkúban - mondta a színésznő, aki megbotlott, amikor felment a színpadra, hogy átvegye a Legjobb Színésznőnek járó Oscar-díjat.

5. Katnissnek és Peetának még több közös jelenete van
- Ők a legviccesebb páros, és a legnagyobb öröm volt velük együtt dolgozni. - mondta Jeffrey Wright, aki az egykori Éhezők Viadala győztest, Beetee-t alakítja. - A felét sem érteni annak, amit mondanak.

6. Cinna jelenléte határozottabb
Nem akarunk itt spoilerezni, de Lenny Kravitz egyértelműen igyekezett a lehető legtöbbet magába szívni a hangulatból élete legelső Comic Con-ján, a hatalmas H csarnokban. Az Éhezők Viadala szereplése kapcsán teljesen új rajongótábort tudhat magáénak. 
- Munkanap van. - mondja. - Zenét kell szereznem. Ami nagyszerű, hogy odajön hozzám egy nagyon kicsi gyerek, olyan 6-7 éves, és meg akar ismerkedni Cinnával. És fogalma sincs, hogy egyébként ki is vagyok.

7. Az Aréna jelenetek még intenzívebbek
A stábtagok elmondták, hogy mindannyian élvezték az új Aréna-jelenetek forgatását Hawaii-on, azonban úgy tűnik, az erre való felkészülés még keményebb volt a színészek számára, mint a múltkori filmben. Egyeseknek legalábbis, másoknak meg nem.
- Számomra valószínűleg a legkeményebb kaszkadőrfeladat az volt, hogy egyszerűen csak fussak. - mondja Lawrence. Szerencsés.

8. És igen, Finnick, félmeztelenül
Claflin a tengerentúlon forgatott, ezért nem tudott részt venni a Panelon, amelyen Jena Malone (Johanna Mason) és Willow Shields (Prim) is ott volt. Dave Karger, a moderátor azonban felelevenített egy interjút Claflinnel, amelyben a színész amiatt aggodalmaskodott, hogy nem lesz elég szexis a rajongóknak.
Hutcherson azonban azonnal megszólalt: - Ő egy szex isten!
Hát ennyi.
Forrás: Buzzfeed

1 megjegyzés:

  1. Csak nekem gyanús, hogy ebben az interjúban Josh Hutcherson azt mondja Sam Claflinről, hogy "ő egy szex isten", egy Sam interjúban pedig Sam mondja azt Josh-ról, hogy "jó érzés volt vele csókolózni, összekapcsolódtunk"? :D Ez valami kölcsönös szívatása egymásnak, vagy valami más...?

    VálaszTörlés