2013. június 25., kedd

Válogatás Jennifer Lawrence legjobb beszólásaiból

Nemrégiben a Popsugar, most pedig a Glamour gyűjtötte össze az általuk legjobbnak vélt Jennifer Lawrence beszólásokat, most ezekből válogatok. Természetesen - mivel azért elég sok Jen-interjút olvashattatok már itt is - bőven lesznek közöttük ismerősek, de ezeket szerintem mindig érdemes újraolvasni.

PA Photos
Hogyan ismerkedett meg Woody Harrelsonnal:
- Bementem a lakóbuszába [a forgatáson], hogy bemutatkozzak, és az első, ami kicsúszott a számon, az a kérdés volt, hogy "az ott egy szex-hinta?"

Arról, miért tetszik a melle az embereknek:
- Szerintem az embereket lenyűgözi, hogy ugrálnak a melleim. Hozzászoktak már a műmellekhez. Ezért aztán össze vannak zavarodva [hogy az enyémek ugrálnak]. Az én melleim önálló életet élnek.

A testalkatáról:
- Inkább legyek pufók a képernyőn, de ember a való életben. 

- Gyerekként beteges hazudozó voltam. [...] Mindig túl akartam tenni másokon. Ha valaki azt mondta, "Ó, Istenem, úgy fáj a lábam!", akkor én erre így feleltem: "Fáj a lábad? Az enyémet meg jövő héten levágják."


Jennifer sem tökéletes:
- A minap orvoshoz mentem. Megröntgenezték a mellkasomat és felfedezték, hogy a két oldal nem egyforma.

PA Photos
Jennifer azt ajánlja, csak jól képzett lovakon lovagoljunk:
- A szüleim 'skót'ok voltak, soha nem képzett lovakat vettek. Ezért aztán el is deformálódott a farokcsontom, mert a lovak folyton levetettek magukról.

Jennifer tudja, hogyan legyen egyszerre figyelmes és zavarbaejtő:
Josh-nak egy interjú alatt: - A kiütéseid jobban vannak már?

Jennifer is tud ám rajongani:
- Ha valakinek a megszállottja leszek, rettegni kezdek tőle. Nem a személyétől félek, hanem magamtól, és attól, hogyan fogok reagálni rá. Mint például akkor, amikor egyszer valaki bemutatott Bill Mahernek, én pedig megláttam, amint Meryl Streep belép a terembe, mire a szó szoros értelmében Bill Maher arcába nyomtam a kezemet, és közöltem: "Ne most, Bill!", és csak bámultam Meryl Streep-et. [...] Egyszerűen csak bámultam őt.

És még egy hasonló:
- [Az a híresség, akibe bele voltam zsongva,] John Stamos. Megjelent egy buliban, mire én olyan lettem, mint egy perverz fickó. Teremről teremre követtem őt, és a seggét bámultam.

Magáról - csak szerényen:
- Nagyon kiegyensúlyozott vagyok, gyakorlatilag tökéletes.

Rex Features
Jennifer az Alkonyattal hasonlítja össze az Éhezők Viadalát:
- Nem, ez nem egy vámpíros cucc, ez csak egy nagyon erőszakos, jövőben játszódó film, amelyben véletlenszerűen választanak ki körzeteikből gyerekeket, akiknek életre-halálra kell megvívniuk egymással egy arénában. De mi nem iszunk vért - az beteg dolog.

Jennifer a sminkelésről:
- Akkoriban láttam meg az első lesifotókat magamról. Egy nap olyan 25 fotó került elő rólam és Nick-ről [Nicholas Hoult, akkori barátja], amelyen kosarazunk, minek láttán így szóltam: "Jennifer, el kell kezdened sminkelni, mielőtt kosarazni indulsz, mert nagyon sz*rul nézel ki."

Miért (ne) nézzük meg az Éhezők Viadalát:
- Egy troll vagyok. Gyűlölöm, akárhányszor látom magam. Ne nézzétek meg a filmet, mert egy troll vagyok benne. A film amúgy szerintem jó volt, de a legnagyobb hibája én voltam.

Jennifer a munkájáról:
- Nem akarok faragatlan lenni, de [a színészet] olyan ostobaság.

Jennifer a szabadidejéről:
- Ha egész nap nem csinálok semmit, akkor lehet, hogy még nadrágot sem veszek fel.

Rex Features
A díjeső negatív oldala:
- Igazából nem szeretek sok ember előtt megszólalni, így aztán minden alkalommal, amikor kimondják a nevemet, az első pillanatban az jár a fejemben, hogy "Hurrá, nyertem!", aztán pedig, hogy "Ó, fel kell mennem oda!"

Jennifer egyik köszönőszövegének vége:
- Elfelejtettem megköszönni Harvey Weinstein-nak, úgyhogy lőttek a karrieremnek, pedig csodálatos volt, nagyon jó buli!

Mit gondol Bradley Cooperről:
- Lenyűgöző, ahogyan folyékonyan beszél franciául. És nagyon vicces. Kár, hogy olyan csúnya.

Otthonülő típus:
- 11 után már az jár a fejemben, hogy "Ezek a gyerekek nem fáradtak még el?" Ha elmegyek szórakozni, állandóan a kanapém jár az eszemben. Az, hogy "Milyen klassz lenne most rajta feküdni. Fogadjunk most a Csillagképző egyik epizódja megy a TV-ben. Vagy épp a Keeping Up with the Kardashians legújabb részéről maradok le?" Már a gondolata is idegesít, hogy lemaradok róluk.

Getty Images
Az Oscar-őrületről:
- Igazán nagy megtiszteltetés és jól eső elismerés, ugyanakkor nagyon bizarr is. Hirtelen ott vagyok ezeken a partykon, ahol mindenki híres, és úgy érzem magam, mint egy lúzer.

A 2012-es Éhezők Viadala bemutató előtti bevásárlóközpontokban tartott körútról:
- Én meg csak vártam, amíg be nem fejezték a sikítást. Úgy éreztem magam, mint a Backstreet Boys egy tagja.

Hogyan győzte le Jennifer a gátlásait:
- Az X-Men után nem maradtak gátlásaim - olyan helyeken is kék voltam, amiknek a létezéséről még csak nem is tudtam. Aztán fel-alá kellett járkálnom teljesen meztelenül, miközben a férfiak a méreteimet térképezték fel. Na ez megszabadítja az embert a gátlásaitól.

A felnőtté válásról - ezúttal komolyan:
- Ahogy az ember egyre idősebb lesz, úgy lesz tudatában önnön halandóságának. Kisgyerekként az ember még minden vad lóra felugrik. Aztán az ember kicsit idősebb lesz, és rájön milyen törékeny is az élet, és sokkal óvatosabbá válik.

Az Éhezők Viadaláról:
- Az Éhezők Viadala nincs is olyan messze a valós élettől. Olyan világban élünk, ahol extrém sportokat nézünk, amelynek során az emberek megsérülhetnek, meghalhatnak. Ez elég sokkoló tud lenni.

Peeta vagy Gale:
- Szerintem Gale-nek szurkoltam, egészen addig, amíg nem lett túl fegyvermániás... vagy talán először volt Peeta, aztán Gale vagy előbb Gale aztán Peeta? Sokat tépelődtem közöttük.

6 megjegyzés:

  1. Imádom Jen-t hogy mindig hű önmagához. :-)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jó az összes :D Az utolsóra milyen diplomatikus választ adott már :D

    VálaszTörlés
  3. Bradley Cooper csúnya? mi baj van az ízlésével?? :D

    VálaszTörlés