2013. június 5., szerda

Újabb szereplő a Kiválasztottban?

Ezúttal egy mexikói szappanopera sztárról, William Levy-ről vélik tudni, hogy szerepelni fog az Éhezők Viadala 3. filmjében. 

Fotó: Getty Images
Az egyébiránt spanyol nyelvű lap szerint tárgyalások folynak William Levy szerepéléséről.

Amennyire én utánakerestem az IMDB-n, a kubai úriember olyan sorozatokban szerepelt korábban, mint az Árva angyal (akinek ez mond valamit Juan Miguel szerepét alakította), de láthattátok a Sarokba szorítva, és a Kettős játszma című szuperprodukciókban szappanoperákban is, és a cikk szerint visszautasította a Magic Mike-ban való szereplés lehetőségét, ugyanakkor ez a lehetőség pedig élete csúcspontja volna.

A színész képességeiről épp néhány napja Will Smith nyilatkozott, mégpedig ezt:
- Csodálatos ember. Egyik este együtt vacsoráztunk, és ő zseniális, tehetséges, erős, jóképű és intelligens. Örömmel látnám, ha világhírnévre tenne szert.
Forrás: Quién



Amúgy, akik kedvelik a dögös pasikat, azok pötyögjék be a fickó nevét a Google képkeresőjébe.
Akik pedig inkább agyalnának, azoktól arra lennék kíváncsi, vajon kinek a szerepét kaphatja a fickó?? Mert így első blikkre nem tudnék tippelni. 

4 megjegyzés:

  1. Messala, esetleg? Boggsnak fiatal, Castor-Polluxnak meg célszerű lenne ikreket találni, ha egyáltalán meghagyják az összes stábtagot. :D Esetleg a névtelen katona, akihez Katniss odamegy segíteni, amikor lelövik a Második Körzetben? Jó, ez nem valami jelentős szerep. :D Hát, őszintén, nem tudom.

    VálaszTörlés
  2. Hát ez érdekes kérdés. Én is egy katonának tudnám elképzelni vagy Messalanak. Meg hát attól is függ milyen az angolja, ha nagyon erős akcentusa van nem adnának neki valószínűleg olyan szerepet, amiben túl sokat kéne beszélni, mert az furcsa lenne.
    Viszont amiket eddig mondtak, akik neve eddig felmerült a színészgárdával kapcsolatban...hát érdekes egy csapat lenne :)

    VálaszTörlés
  3. Nna, azóta már megtaláltam egy másik kinti oldalon is a cikket, ott Boggs-ra tippel a rajongói oldal szerkesztője. Mondjuk, arra nekem is túl fiatal.
    Mondjuk én a Castor-Pollux páros egyik tagjának tudom leginkább elképzelni, ha már egyáltalán.

    VálaszTörlés