2013. június 26., szerda

Hivatalos: Mégis lesz új Futótűz előzetes a Comic Conon

Az Éhezők Viadala hivatalos FB honlapja szerint lesz új előzetes: mégpedig 2013. július 20-án, szombaton, amikor a panel is lesz a stáb tagjaival. 


Az ugrás után elolvashatjátok a Lionsgate hivatalos sajtóközleményét is a Comic Conon való megjelenésükről:

LOS ANGELES - 2013. június 26. - A mai napom a Lionsgate bejelentette, hogy július 20-án, szombaton a San Diego-i Comic Con-on, a Fandango vezető tudósítója, Dave Kerger vezeti az egyik panelt, ahol a stúdió két hamarosan bemutatásra kerülő filmjének az Éhezők Viadala: Futótűz (2013. november 22-től a mozikban, főszereplői Jennifer Lawrence, Josh Hutcherson és Liam Hemsworth) és az Én, Frankenstein (2014. január 24-től a mozikban, főszereplői Aaron Eckhart, Yvonne Strahovski és Bill Nighy) szereplői és egy-egy exkluzív felvétel látható majd a két filmből. A két film szereplői részt vesznek a panelon, amely során az Éhezők Viadala: Futótűznek egy új előzetese, az Én Frankensteinből pedig egy korábban nem látott felvétele kerül majd bemutatásra.

A mai naptól kezdve a moziba járó közönség számára lehetőség nyílik arra, hogy feltegyék kérdéseiket a panel résztvevőinek a filmek Facebook oldalain (www.facebook.com/thehungergamesmovie és www.facebook.com/ifrankensteinmovie) és a Fandango Facebook oldalán (www.facebook.com/fandango) keresztül a #CatchingFireComicCon és #IFrankensteinComicCon utótagokat használva. A kiválasztott kérdésekre adott válaszok is a fenti weboldalakon lesznek majd megtalálhatóak.

4 megjegyzés: