2013. június 27., csütörtök

Pletyka: Julianne Moore játszhatja Coint?

Úgy tűnik, megérkezett az első komolyan Kiválasztott szerepválogatás pletykánk, mégpedig a Deadline-tól.

Julianne Moore Sarah Palinként a Versenyben az elnökségért-ben
Az Éhezők Viadala lassan az utolsó két filmjéhez érkezik, amelyet Suzanne Collins A kiválasztott című regényéből készítenek, és úgy hallottam, a Lionsgate és Francis Lawrence rendező Julianne Moore-t szemelték ki Alma Coin elnök szerepére. Ő az a manipulatív politikus, aki a kötet végkifejletében rájön, hogy Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) a diktatórikus kapitóliumi kormány elleni felkelés szimbólumává válik. Ez [a szereplőválogatás??] valószínűleg hamarosan megtörténik, és Moore mindkét filmben szerepet kapna, amelyekben Josh Hutchersont és Liam Hemsworth-t is viszont láthatjuk, csakúgy, mint Philip Seymour Hoffmant, aki az Éhezők Viadala: Futótűzben lesz majd először látható, amely filmet a stúdió júliusban a San Diego-i Comic Con-on is reklámoz majd. A sorozat producere Nina Jacobson a Color Force-tól. Forrás: Deadline

Megj: A cikkben található pontatlanságok az eredeti cikk szövegének és nem pedig a fordításnak köszönhetőek. Coin nyilván nem a végkifejletben jön rá, hogy Katniss a felkelés arca, pláne, hogy gyakorlatilag ő segíti hozzá...

A cikket a Deadline-tól függetlenül a TheWrap és a TheHollywoodReporter is lehozta, ám azt csak a THR szerzője árulta el, és ő is csak egy tweetben, hogy Jodie Fostert is megkeresték a szerep kedvéért. Természetesen semmi sem hivatalos.


Jodie Foster

Amúgy az az érdekes, hogy a rajongói oldalak két napja épp őt elemezték ki, szóval nézzük, mit érdemes tudni a színésznőről, és mit gondolnak a kintiek:

Julianne Moore 1960-as születésű, vagyis 53 éves, tehát a korával szerintem nem lenne gond.
Olyan filmekben láthattuk, mint az 1995-ös Áldatlan állapotban Hugh Grant-tel vagy a Stúdió című sorozatban. Viszont játszott már együtt Josh Hutchersonnal a Gyerekek jól vannak-ban, illetve Woody Harrelson sem lenne számára ismeretlen, vele a Versenyben az elnökségért című TV-filmben volt látható. A kintieknek szerint elég vegyes a megítélése, van, aki szerint teljesen semmilyen, míg más azt mondja, a Versenyben az elnökségért-ben jól bizonyítja, hogy képes eljátszani határozott, erős, vezetésre alkalmas női szerepet, vagyis - bár Coin karaktere teljesen más, mint az itt említett Sarah Paliné, mégis - Moore alkalmas lehet a szerepre. A színésznő egyébiránt Emmy díjat és számos Oscar-jelölést is bezsebelt már.

Természetesen nem csak a kintiek véleménye érdekel, írjátok meg Ti is, mit gondoltok a lehetőségről!

6 megjegyzés:

  1. Nem lenne rossz szerintem, csak kicsit fiatal. Bár mondjuk manapság mire nem képesek a filmes sminkesek?

    VálaszTörlés
  2. Hát, nekem a tavaly nyári szereplőválogatós élményeim jöttek most elő, szóval heló nyár :)
    JM meg tőlem jöhet, de majd akkor élem bele magam bármibe is, ha a Lionsgate jelenti be. Ők viszont még csak nem is tették aktívvá a Kiválasztottas linkjeiket... Mondjuk számukra elég sok csatorna rendelkezésre áll, hogy megtegyék a bejelentést, szóval ettől nem félek :)

    VálaszTörlés
  3. Én is elfogadnám őt, habár néhány filmje valóban elég semmilyen, de a Gyerekek jól vannak-ban például ügyes volt szerintem. Hát majd meglátjuk. :)

    VálaszTörlés
  4. szerintem jó lenne a kép amit raktál az olyan coinos csak a haja rövid :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A képen Jodie Foster van.:)
      Amúgy én mindkettőjüket el tudnám képzelni, a kor kb stimmel, és pláne Jodie Fosterről abszolút egy erős, határozott nő ugrik be.

      Törlés
    2. Na, nekem meg gyanús volt, hogy a Julianne Moore-os keresések nem adták ki ezt a képet. Csak ez Coinosabb volt, mint amit eredetileg betettem, de módosítom picit a bejegyzést.
      Köszi!!

      Törlés