2013. június 10., hétfő

Már keresik a statisztákat a Kiválasztott forgatására

Érdekes módon a korábbiakkal ellentétben kissé kevéssé titkosan. Mint tudjátok, ilyenkor a felhívásban nem szokták megmondani, ha ilyen nagy kaliberű filmről van szó, a Futótűz esetében például egy álcímen ment a statisztakeresgélés. Filmcímet most sem említenek ugyan, de a felhívás szövege a következő:

Mindig is arra vágyott, hogy különleges ruhakölteményekben pompázzon? Hogy extrém és sajátságos módon készítsék el a haját? Vagy hogy olyan különleges sminket készítsenek önnek, amilyet csak a filmekben látni?

Ha a válasza a fenti kérdések körül legalább egyre igen, akkor szeretnénk megismerni. Van egy közelgő nagyszabású munkánk, amelyhez csodálatos testekre van szükségünk, és olyan embereket keresünk, akik szokatlan karaktereket kelthetnének életre.

Legutóbb ezen "sci-fi trilógiának a filmadaptálása" a kedvéért arra kértük, hogy készítsen magáról felvételt, de mivel ez alkalommal ez mérhetetlenül fontos, szeretnénk mindenkivel egyenként személyesen is megismerkedni. Ha kiválasztjuk, hosszú forgatásra számíthat, akár több egymást követő napon át is.

A film természetének köszönhetően több szakaszban válogatjuk a szereplőket. Ebben a körben CSAK 18 és 40 év közöttieket keresünk. Sajnáljuk, de sem gyerekekre, sem pedig 40 év felettiekre nincs szükségünk ez alkalommal! (Őket majd egy későbbi alkalommal keressük.)

Ha érdekli, hogy részt vegyen ebben a projektben, írjon a CLCEccentric@gmail.com címre. Kérjük, mellékeljen három képet (amelyen látszik a feje és a testalkata), írja meg életkorát, magasságát, testsúlyát és adja meg minden elérhetőségét. A tárgyba írja be nemét, etnikai hovatartozását, és életkorát. Például: férfi, kaukázusi, 31 éves.

Az e-mail szövegébe kérjük írja be eheti elérhetőségeit. 

Forrás: CLCasting

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése