2013. június 22., szombat

Innen-onnan, 58.

Azt hiszem, kezdek eljutni arra a pontra, amikor már ennek is örülök :) Pláne, hogy látom, hogy mára is egészen klassz képeket/előzeteseket tudok hozni. 
Amúgy nyáron nagyobb rendszerességgel lehet számítani a rovatra, bár sok minden függ attól, hogy milyen jellegű hírek vannak.

Jennifer Lawrence-ről nemrégiben készült egy videós összeállítás, amelyben az idáig vezető útját követhetjük végig röviden:


Jennifer Lawrence-nek a The Devil You Know című filmjéről nem sokat hallottunk még, aminek az lehet az oka, hogy régebben forgathatta, ám csak most nyáron mutatják majd be odakinn is. Mi most egy jelenetet láthatunk a filmből, amiben (majdnem) semmi nem történik, ám az nagyon sejtelmesen. Azért érdemes végignézni a kliprészletet, az előbb a majdnem szócska nem véletlenül került zárójelbe. Íme a klip:


Liamről sok minden van most. A múlt heti Paranoia előzetese után most a tavaly nyáron forgatott Empire State-ét is láthatjuk, amelynek alaptörténetét EBBEN a bejegyzésben találhatjátok meg. Ami engem illet, én ezt is szívesen megnézném. De íme az előzetes:


Szerencsére nem csupán mozgóképi, hanem jelenetfotó formában is láthatjuk most Liam Hemsworth-t, hiszen mind a Paranoiából, mint pedig az Empire State-ből érkezett néhány kép, amiért érdemes ám kattintani a továbbra. És persze lesz ott még (pici) Josh, Dayo Okeniyi, Donald Sutherland, Elizabeth Banks és Woody Harrelson is.






Forrás, és még több: Liamhemsworthbrasil

Ésvégül, úgy tűnik, Liam Hemsworth részt vesz a 2013. augusztus 11-én megrendezésre kerülő Teen Choice Awards-on, ahol a tavalyi után ismét jelölték a Choice Jópasi kategóriájában.

Jennifer Lawrence-t és Liam Hemsworth-t egyébiránt az iVillage Pop-Culure Awards-on is több kategóriában is jelölték:

  • A legjobban öltözött divatrajongó: Jennifer Lawrence
  • Kedvenc mozis csapat: Éhezők Viadala
  • Legjobb hollywood-i barátod: Jennifer Lawrence
  • Celebrajongás tárgya: Liam Hemsworth

Aki szeretne, ITT szavazhat kedvenceire.

Szintén Jennifer Lawrence és Liam Hensworth az, akik felkerültek a Popsugar éves 100-as listájára. Jennifer Lawrence a megtisztelő 2., míg Liam Hemsworth ugyenezen lista 91. helyén helyezkedik el. Nem is értem, mert tavaly Liam ugyenezen a listán még a 38. helyen volt.

Hogy Josh ki ne maradjon ki, ma egy rajongóval készült közös képét hoztam:


Dayo Okeniyi-nek a múlt heti Runner, runner előzetese után most megjelent a The Spectacular Now-é is, amelynek alaptörténetéről ITT olvashattok. Az előzetesben 1:30 körül tűnik fel Dayo is egy pillanatra. Ez is klassz filmnek tűnik amúgy, amolyan igazi, nyári limonádénak :)




Donald Sutherland fiával Kiefer-rel együtt forgatja jövő hónap közepétől a Discovery Channel Redemption című western-minisorozatát.
A sorozat egy nagyhírű fegyverforgatóról, John Henry-ről szól, aki leteszi fegyverét, hogy visszatérjen szülőhazájába, és helyrehozza kapcsolatát édesapjával.
Donald Sutherland tavaly év végén így nyilatkozott a projektről az egyik Éhezők Viadala interjú során:
- Nem szívesen mondok róla bármit is. Annyit mondhatok el, hogy a címe Redemption lesz, és hogy egy apáról és fiáról szól, aki hazatér, hogy aztán újra elmenjen.



Elizabeth Banks-nek a héten szintén megjelent egy előzetese, mégpedig a LEGO-Movie-é. Mondjuk ez "csak" animációs film szóval Elizabeth a hangját kölcsönzi valamelyik LEGO-figurának, de azért, aki érdekel, itt megnézheti az előzetest:


Másik Elizabeth hír, hogy a Walk Of Shame című filmje bemutató időpontot kapott, mégpedig 2014. március 14-re. Erről a filmről is volt már szó korábban ITT, aztán később pár forgatási filmet is láthattunk, én reménykedem, hogy esetleg hozzánk is eljut a film.

Woody Harrelson új fába vágja a fejszéjét: környezetbarát papírgyártó céget alapít. A cég egy másik alapítója olyan papírt hozott létre, amelyből ha 2 csomaggal vásárolunk a hagyományos helyett, akkor máris megmentettünk egy fát. Harrelson erről így nyilatkozik:
- A világ erdejeinek felét már kivágták, hogy papírt gyárthassanak, új cégem papírja viszont jót tesz a jövőnk számára. Forrás: Washington Post
Erről a témáról időközben előkerült egy hosszabb interjú is, szerintem arra számíthattok még a napokban.

Szerencsére Woody azért a filmiparban is intenzíven tevékenykedik, ezúttal az Out Of The Furnace című filmjének (egyelőre kicsit semmitmondó) posztere jelent meg. A filmről egyelőre ennyit tudni:
Amikor Rodney Baze rejtélyes módon eltűnik, és a bűnüldöző szervek sem akadnak a nyomára, bátyja Russell saját kezébe veszi az ügyet, hogy igazságot szolgáltasson.


Az animációs filmek kedvelői a hangját hallhatják Woody Harrelsonnak a Free Birds című filmben, aminek szintén most kaptuk meg az előzetesét:



Az idén nyáron megjelenő Percy Jackson film promója is célegyenesbe kezd kerülni, így aztán a héten új poszterük jelent meg, amelyen Leven Rambin is látható. A filmről pedig tudjátok, ITT tudhattok meg még többet: 

Forrás: YahooMovies

Amanda Plummer a The Two Character Play című darab New York-i premierjén lépett színpadra június 19-én, ami önmagában nyilván nem nagy dolog, ám néhány nappal előtte a színésznő térdsérülést szenvedett, ami miatt le kellett mondani a darab néhány korábbra tervezett nyilvános főpróbáját. 
Szerencsére a színésznő lába úgy tűnik, jobban van.

Forrás: BroadwayWorld

1 megjegyzés: