2013. június 8., szombat

Innen-onnan, 56.

Avagy ilyen egyéb hírek akkor is vannak, ha más nincs :) És most azért talán nem is akármilyenek. Vagy csak én vagyok odáig a friss-ropogós Paranoia meg Runner, Runner előzetestől???

Ezzel is kezdünk. Liam Hemsworthről rengeteg forgatási képet láttunk már a Paranoia forgatásáról, de azon kívül további részleteket nem nagyon tudtunk meg. Most hozok egy szinopszist és egy előzetest. De jó lenne látni itthon is ezt a filmet, de egyelőre nincs erről infó. :(

Ebben a nagy feszültségű thrillerben Adam Cassidy (Liam Hemsworth) egy átlagos fickó, aki egy kezdő munkát szeretne elvállalni a Wyatt Corporaton-nél. Egyetlen nagy költséggel járó hiba után azonban Adam könyörtelen vezérigazgatója, Nicholas Wyatt (Gary Oldman) arra kényszeríti a férfit, hogy kémkedjen neki versenytársánál, amelynek vezetője Jock Goddard (Harrison Ford), Wyatt egykori mentora. Adam hamarosan egy sarokirodában találja magát, azt az életet élve, amiről csak álmodni mert. Holott a színfalak mögött, ő csak egy egyszerű gyalog Wyatt vállalati játszmáiban, és rájön, hogy meg kell találnia a módját, hogy megszabaduljon főnökétől, akit nem állíthat meg semmi, még a gyilkosság sem, hogy több milliárd dolláros előnyre tehessen szert. Forrás: Collider

És íme az előzetes is, amelyet maga Liam konferál fel:


Liam egyébiránt épp a héten csatlakozott a Twitterverzumhoz, kedvelői ITT találják tweet-jeit.

Egy másik izgalmas filmelőzetes is jut mára, mégpedig a Runner, runner-é, amelyben Dayo Okeniyi is szerepel, a film főszereplői pedig Justin Timberlake és Ben Affleck.
A filmben Justin Timberlake egy princetown-i diákot alakít, aki úgy szerzi meg tandíját, hogy online pókert játszik, amelynek végére a játékot üzemeltető weboldal korrupt tulajdonosa (Ben Affleck) eladósodik. A filmben Dayo a Timberlake által alakított fickó diáktársát játssza. Íme az előzetes:





Jennifer Lawrence új filmre írt alá, amelynek címe: The Rules Of Inheritance. A filmet Suzanne Bier rendezi, aki már a Serenában is együtt dolgozott az Oscar-díjas színésznővel és ottani társával, Bradley Cooperrel. A forgatókönyvet a Vaslady és a Szégyentelen forgatókönyvírója, Abi Morgan írta, a film producere pedig a Napos oldal producere Bruce Cohen és maga Jennifer. A film Claire Bidwell Smith-ről szól, akinek hét éves korában rákban meghalnak a szülei. Miközben azért küzd, hogy megállja a helyét, több romantikus kalandba bonyolódik, utazik és inspiráló, érzelmileg fűtött és meglepően humoros életet él, megmutatja, milyen embereket szeret és veszít el, és hogy milyen felfedezéseket tesz útja során.

Nemrégiben zajlott a CMT Music Awards, amelyen Lenny Karvitz is fellépett Jason Aldea társaságában, akivel az American Woman című számot adták elő. Erről is van egy remek videónk:



Elizabeth Banks is új szerepet kapott, ő a Little Accidents-ben lesz majd látható.
A film a 2010-es rövidfilm Oscar-t elnyerő produkció nagyjátékfilm verziója lesz, amely egy kis bányászvárosban zajló bányászbalesetet dolgoz fel, amelyet egyetlen férfi (akit Boyd Holbrook alakít) él csak túl. Elizabeth egy olyan nőt alakít, akinek a fia eltűnik a balesetben és aki a Holbrook által alakított karakter társaságában talál megnyugvásra.

A Glamour nemrégiben nyilvánosságra hozta azok listáját, akikben a mozis jövőt látják - ők ezt Hollywood’s Next Big Thing-nek nevezik - amelyen két Éhezők Viadala színésznő: Leven Rambin és Isabelle Fuhrman is szerepel:

Emlékeztek Glimmerre az Éhezők Viadalában? Ez a 23 éves színésznő még több akcióra kész a nyáron bemutatásra kerülő Percy Jackson: Szörnyek tengerében. Szeretjük a kutyái nevét, láttuk, amint a hotel előtti járdán sétálgattak. Az egyiket Sookie Stackhouse-nak (tisztelgés a True Blood szerzője előtt), a másikat Rooney Marának hívják. - A valóságban nagyon odáig vagyok érte. - mondja Rambin.

Legfiatalabb siker-várományosunk (mindössze 16 éves!) látható volt az Éhezők Viadalában, ám nemrégiben a kamera másik oldalára állt. Annyira lelkes volt a fotózásunk miatt, hogy visszajött a Chateau-ba, hogy megrendezze nővére, Madeline videoklipjét a Marmont Bárban.

Természetesen képek is vannak a lányokról:


Alexander Ludwig újabb fotót osztott meg Facebook oldalán a When The Games Stand Tall című filmjének forgatásáról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése