2013. június 1., szombat

Innen-onnan, 55.

Ismét egy csokorra való az egyéb hírekből.

Suzanne Collinsról tudom, hogy tegnap írtam, de ez a bizonyos Book Expo America című rendezvény tart még pár napig, és most újabb infókkal gazdagodtunk.
  • Az egyik az, hogy mostanában azzal foglalkozik, hogy a harmadik és negyedik film forgatókönyvének kapcsán konzultál a forgatókönyv írókkal.
  • A másik pedig, hogy tervei közt szerepel, hogy egy újabb tinisorozatot írjon a közeljövőben erről azonban többet még nem akart elárulni. 

Jennifer Lawrence-ről két aprócska hírem van ma. Az egyik az, hogy a Complex Magazin összeállított egy 100-as listát, amelyen napjaink legdögösebb csajai szerepelnek, és ezen a listán a 3. helyre került Jennifer Lawrence. Az ismertető szöveget nem fordítanám, mert akkor soha nem érnék a bejegyzés végére már mindent tudunk belőle, az Oscar díjtól, a Napos oldalon át az ősszel bemutatásra kerülő Futótűzig.

A másik két forgatás utáni kép az X-Menből, amiről szintén megígértem, hogy nem sokat fogok hozni, de ezen az a borzalom, amit nem szeretek a filmben, kevéssé látszik, ráadásul tetszik ez az átöltözés előtt-után fotópár:



A Panamában Paradise Lost-ot forgató Josh Hutchersonról nem túl jó hírem van, de az az egyetlen reményem, hogy a kintiek (és itt most spanyol és argentin rajongói oldalakról van szó, az angol nyelvűek nem is hozzák a hírt) is azt mondják, hogy pletykáról van szó. A hír pedig az, hogy a forgatás során Josh - állítólag - lezuhant a sziklákról és beverte a karját. Először azt hitték el is tört, de aztán megröntgenezték és kiderült, hogy "csak" ficam, de így is 10 nap kényszerszünetre ítélték a fiatal színészt.
Ha kiderül, hogy kamu a hír, azonnal leszedem, mert nem célom álhírek közlése, de szerintem kinti oldalaknak sem. Azért reméljük semmi komoly, és mielőbb helyrejön Josh karja.

No, most, hogy jobban utánakerestem, rá kellett jönnöm, hogy Liam Hemsworthről csak pár lesifotónk van, amiket én nem szeretek kirakni, de tudjátok, hogy Liam hatására képes vagyok megszegni saját szabályaimat. De legalább nem teszem ki főoldalra, na :)

 Forrás: LiamHemsworthBrasil

A Leven Rambin és Stanley Tucci szereplésével is látható Percy Jackson: Szörnyek tengerének új előzetese jelent meg, aki még nem látta és érdeklődik, itt megnézheti - ráadásul a Percy Jackson blog szerzője által elkészített - magyar felirattal:


Leven Rambin egyébiránt a Percy Jackson film után sem fog unatkozni, ugyanis két független drámára is aláírt nemrégiben.
Az egyik a Seven Minutes című film, amelyet az újonc író-rendező, Jay Martin készít egy fiatal atlétáról  (Luke Mitchell), aki egy súlyos sérülés után őrül meg. A másik film címe Walter, amelyet a szintén elsőfilmes Anna Maestro rendez, és ami egy srácról (Andrew J. West) szól, aki Istennek hiszi magát, és úgy hiszi, az ő dolga dönteni mindenki sorsáról, akivel találkozik. Leven Rambin mindkét filmben a főszereplő barátnőjét alakítja.

Na, az imént Willow Shields frankón le is maradt az előzetesből, pedig megérdemli, hogy megemlítsük a nevét, két okból is: egyrészről ma töltötte be a 13. [jesszasz, még csak?!?] születésnapját, másrészt pedig pláne ehhez mérten igen csak felelősségteljes dologban vett részt: az oklahomai tornádó károsultjainak segített a helyreállításban, ráadásul önkéntesként!




Ha már jótékonyság, akkor a Rókaképű lányt alakító Jackie Emerson nevét is érdemes megemlíteni, aki két társnőjével egy internetes videósorozatba kezdett, amelynek első epizódjában egy olyan napjukat mutatják be, amely során egy kutyamenhelyen önkénteskednek. Jackie elmondja, hogy neki már van is egy menhelyről származó kutyája, aki nagyon közel áll a szívéhez. A non-profit kutyamenhely vezetője, Kari Whitman elmondja, hogy számukra már az is nagy segítség, ha valaki akár egy órára beáll segíteni, ráadásul nagyon szórakoztató ezekkel a kutyusokkal tölteni az időt.

 A lányok sorozata, amelynek a Spread The Lights címet adták, különböző non-profit szervezetek munkáját fogja majd bemutatni. A sorozat első része a Youtube-on megtekinthető, mégpedig ITT.

Jackie-nek amúgy nem ez az egyetlen vállalkozása mostanában, mert egy másik websorozatot is indított, amelyben pedig olyan nőket mutat be, akiket érdemesnek tart arra, hogy megismerjünk. A sorozatot, amelynek címe She's So Boss szintén kedvenc videómegosztónkon találhatjátok, ezúttal ITT.

Sam Claflin továbbra is a Love Rosie-t forgatja Lily Collins társaságában, amelyről ismét kaptunk egy remek forgatási fotót, ezúttal egy esküvői jelent forgatásáról:

Forrás: SamClaflinFans

Alexander Ludwigról nemrégiben hallhattuk, hogy a When The Game Stands Tall című filmet forgatja, és a múltkori után most újabb képet láthatunk a forgatásról, ezúttal jelmezben:


Wes Bentley-ről rég hallottunk, és számunkra talán most sem annyira izgalmas az infó, de azért hátha érdekel valakit: Bentley következő filmje, a The Time Being július 26-ától látható néhány kinti moziban. A filmről korábban tavaly nyáron olvashattatok röviden, és a következő kép is volt már, igaz nem a teljes valójában:


3 megjegyzés:

  1. Jen király lesz megint az Xmenben! :D Alig várom már azt a filmet is, de előtte még Futótűz! *-*

    VálaszTörlés