2013. június 19., szerda

Ábrázold Te is a szikrát!

Vagy valami ehhez hasonlatos címmel indult el egy felhívás nem sokkal azután, hogy múlt hónapban megjelent a Futótűz második hivatalos posztere. Az volt a cél, hogy olyan poszterek készüljenek, amelyek a könyv első részét, a Szikrát jellemzik jól. Én bevallom, reménykedtem benne, hogy a rajongók majd jól megmutatják, hogyan is kellett volna csinálni ezt a posztert... Tegnap aztán felfedték a 10 legjobb pályaművet, most ezeket hoztam:




 





Forrás: Hunger GamesFB

Egyébiránt az ÖSSZES pályamű is megtalálható a Glossi oldalán. Én részemről döbbenten nézem, hogyan kerülhettek be ezek közé _hivatalos_ Éhezők Viadala poszterek. Meg olyanok, amelyek az Arénát ábrázolják már. És persze ugyanitt láthattok sokat azok közül is, amelyek a mi gyűjteményünkben is megtalálhatóak. Persze, ha eredeti szerzőjük küldte be őket, mindez rendben is van. Alkalomadtán, lehet, ezek közül is válogatok még a saját, szubjektív szempontjaim alapján :)

11 megjegyzés:

  1. Wow, ezek tényleg tökjók lettek. Megnéztem a többit is, amik nincsenek itt bent, és azok se rosszak ám. Mondjuk tényleg fura, hogy van olyan, ami csak simán az előző poszter... De hé, erről a pályázatról (?) mi miért nem tudtunk amúgy? Ez most nem ilyen számonkérés tőled Ancsi, ne vedd annak! Csak valahogy jó lett volna, ha tudunk róla, mert szerintem sokan szívesen küldtek volna innen is poszter (köztük én is :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Általában az USA-belieknek szánják ezeket a kiírásokat, azért nem szoktam kiírni őket.

      Törlés
    2. Jahh... Diszkrimináció. :D
      DOWN WITH THE CAPITOL!

      Törlés
    3. Na, most rákerestem, nem vertelek-e át, de nem. Azt mondja:
      "One entry into the contest per person per day, and only U.S. residents 13 and over can participate."
      Pedig itt csak egy képet kellett feltölteni, szóval tényleg mehetett volna külföldről is. Amúgy több olyan dologról nem írok (előre), amelyek a kintieket érintik csak, mert mitől vagyunk előrébb, ha tudjuk, hogy pl. Willow Shileds ott lesz egy kinti rajongói találkozón. Ha lesz róla beszámoló, akkor írok, az megint más. Meg persze a Comic Con is, azt én is alig várom :)

      Törlés
    4. Ou, pedig azért jó lett volna... :')

      Törlés
  2. tudom h nem ide tartozik de nincs chat.nem tudtok vmit a Föld után filmről.hogy mikor jelenik meg dvd-n ,csak mert igaz h új vagyok,de itt nemnagyon olvastam róla a rovatokban és lenny kravitz lánya és a cloveot játszó lány is szerepel benne. -évikeszabó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A filmet június 6. óta játsszák a mozik.
      Nem nagyon láttam róla kint sem sok hírt, nyilván azért nem volt itt sem.

      Törlés
    2. Én láttam a filmet, és szerintem nem volt jó:) Isabelle Fuhrman is főszereplőként van megjelölve, de csak két villanásra tűnik fel a háttérben és szövege sincs.

      Törlés
    3. Amúgy érdekes ez, mert Isabella Fuhrman kapcsán valóban hallottam egyszer-egyszer én is a filmről, ugyanakkor speciel az IMDB még csak meg sem említi a nevét a filmnél.

      Törlés
  3. Őszintén, nekem annyira nem jönnek be ezek a poszterek. Szerintem azok, amiket mi gyűjtöttünk össze, sokkal jobban néznek ki.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Így van, nekem is :)
      Láttam a másik bejegyzésedet is, amit küldtél, majd alkalomadtán dolgozom a projekten :) Hamarosan most már, de még zajlik az élet...

      Törlés