2013. május 27., hétfő

Pletyka: Angliában forgathatják a Kiválasztottat?

A TheSun értesülései szerint nem kizárt, hogy Angliában, Bristolban forgatnák a sorozat utolsó két filmjét.

Jennifer Lawrence lehet, hogy a Hooky Street-re cseréli a 12. körzetet.
Az Éhezők Viadala producerei a Szemesnek áll a világ forgatási helyszínein nézelődtek a sorozat következő része céljából. 
A lehetséges helyszínek között megnézték már az Ashton Gate-birtokot, amely a Szemesnek áll a világ című sorozatban Nelson Mandela háza volt. 
Az Éhezők Viadala: A Kiválasztott, 1. részében egy kelet-európai város sokemeletes épületeit szeretnék újraalkotni.
Forrásunk elmondta: "Bár a Szemesnek áll a világot Peckham-ben rögzítették, nagy része azonban Bristolban forgott." 
"Az Éhezők Viadala producerei kinéztek egy birtokot, ahol a fő csatajelenet folyhatna, dél-Angliában pedig egy toronyházakból álló részt is felvettek a lehetséges forgatási helyszínek közé."
Jennifer nagyszerűen fog festeni Del Boy bárjában.
Forrás: TheSun
Kép: Pinterest

10 megjegyzés:

  1. Ú, én amúgy annyira kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megoldani a Tizenharmadikat... Az egész hangulatát, az embereket, a napokat, meg úgy mindent. Remélem, lesz annyira élethű, mint az Éhezők Viadala. :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De ehhez meg rohadt fölösleges egy kontinensnyit utazni egy több száz fős stábnak. Ezért nem értem én ezt az angliai pletykát, de mindegy. Korán van még... Bár az előkészületek meg nyilván zajlanak.

      Törlés
  2. Ha Kelet-Európa kell nekik itt van Magyarország, autentikusabb, nem sokkal hosszabb utazás és még az adózás is jó a forgatásoknál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hehe, ez jó ötlet... Fú, és szerintem kimennék, és beszöknék a forgatásra. Csórnék egy autogrammot valakitől, vagy elvegyülnék a tömegben, és beállnék statisztának... :'3

      Törlés
    2. Fúúúú... Én is mennék. :DD

      Törlés
    3. Nekünk a 20km-es körzetünkben 3 filmstúdió van...reggel felülnék a buszra egy kempingszékkel meg szendvicsekkel az esti busszal meg jönnék haza :D

      Törlés
    4. Azért ennyire ne éljétek bele magatokat. Nem túl életszerű ugyanis a dolog, bár tagadhatatlan, hogy nem egy nagy filmet forgattak errefelé mostanában.

      Törlés
    5. Néha jó álmodozni :D

      Törlés
  3. Az mekkora király lenne!!:)))

    VálaszTörlés