2013. május 21., kedd

Jennifer Cannes-ban és azon túl

Az van, hogy a várt interjúk Cannes-ból videó formájában érkeztek, és arra most kevéssé van időm, hogy azokat molyolgasssam. De ha mégis, akkor hozok közülük...
A Showbiz411 cikkében viszont az Éhezők Viadala: Futótűz Cannes-i partyjáról ír, amelyben Jennifer Lawrence-t is megemlítik:

... És ott volt Jennifer, ragyogó volt, mint mindig. Leültünk egy padra és megittunk egy italt. A siker, boldogan jelenthetem, nem változtatta meg őt. Olyan, mint egy üde színfolt. 

És hogy mit csinál az Oscar-díja óta?
- Bostonban forgatom az Abscam filmet, az American Hustle-t, David O. Russellel. - mondta. - Holnap pedig Torontóba utazom, hogy elkészítsük az új X-Men filmet. Aztán van két hónap pihenőm, majd forgatjuk a harmadik Éhezők Viadalát.

Alig elfoglalt. Mondom neki, mennyire szeretem, amikor kicsúszik a száján valami őszinte a koráról, a súlyáról vagy Hollywoodról egy beszélgetős műsorban vagy egy interjúban. Ő a mozivilág igazi nagy megmondóembere.
- Én már csak ilyen vagyok. - mondja szívből jövő nevetéssel. És ez nem fog megváltozni, hála az istennek.
Forrás: Showbiz411

A képek kedvelői az ugrás után a francia Gala Croisette című magazin címlapján láthatják Jennifer-t, a kép már Cannes-ban készült. Továbbá megnézhettek egy képet Jenniferről az X-Men film forgatásáról is, amelyet maga a film rendezője, Bryan Singer tett fel Twitterre, ilyet úgysem sokat fogtok itt látni a továbbiakban, az ilyesmivel én elég nehezen azonosulok :)




Forrás: @Bryan Singer

4 megjegyzés:

  1. Hah, annyira reménykedtem benne, hogy kiteszed az oldalra ezt a Mystique-s képet...és tessék. :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira gyűlölöm Jennifert Mystique-ként, hogy arra nincsenek szavak :)
      Szóval túl sok ilyenben ne reménykedj :)

      Törlés
    2. Van egy sanda gyanúm, hogy te inkább a Mystique részét nem szereted a dolognak. xD
      Egyébként én meg eleinte pont, hogy Jennifernek nem örültem, mert nem ismertem még egyáltalán, de aztán jót alakított a filmben és jól előkészítette a gonosz énjét, meg minden, úgyhogy már bírom.
      Az X-Ment meg alapból szeretem, én ilyen képregényfan vagyok. :D

      Törlés
    3. Igen-igen, nekem az X-Men, meg a karakter nem szimpi, de igen, ez is hozzátartozik Jenhez!

      Törlés