2013. április 22., hétfő

Visszaszámlálás: 7 hónap a Futótűz bemutatójáig

És mondhatnám, hogy lassan beindul a gépezet, de azért még messze vagyunk attól, hogy dübörögjön is. :)
Azért nézzük, mivel vagyunk előrébb, mint az elmúlt hónapban:
  • Ami a legfontosabb, a múlt hétfőn megkapott előzetessel mindenképp. Megkaptuk az első mozgó anyagot a filmből, amely rávilágított arra, mit várhatunk Francis Lawrence-től, és első ránézésre leginkább tetszős a dolog. :) Ennek örömére millió meg egy képernyőkép is megjelent, szóval hirtelen megsokszorozódott a filmből látott képek száma. Még hétfőn sikerült megcsinálnom az előzetes feliratos változatát és még aznap este megjelent az előzetes zenéje is.
  • A Lionsgate azért tett róla, hogy az előzetes előtti napok se teljenek egyhangúan. Az előzetest megelőző öt napban öt jelenetfotót adtak ki, amelyeket megtekinthettek a folyamatosan bővülő Jelenetfotók aloldalon.
  • A múlt héten lezajlott a CinemaCon találkozója, ahol a Lionsgate a Futótüzet promotálta, és amelynek során Francis Lawrence úgy nyilatkozott, teljesen elkészültek a Futótűz forgatásával. A hír azonban hivatalos sajtóközlemény formájában még mindig nem jelent meg a filmstúdió hivatalos oldalán. A rendezvény során Liam Hemsworth is biztosította a rajongókat, hogy nem lesznek csalódottak a film láttán.
  • Az elmúlt hónapban néhány interjúrészletet is olvashattunk a Futótűzzel kapcsolatban, leginkább mondjuk mellékszereplőkkel: Nelson Ascencióval, aki két képet is linkelt FB oldalára, amelyből arra következtetünk, hogy már a DVD is készül a háttérben, Elena Sanchezzel, Alan Ritchsonnal és Elizabeth Banks-szel.
  • Végre megjelent az első hivatalos magyar nyelvű anyag is, mégpedig az egyik Győzelmi Körút posztert kaptuk meg magyarul :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése