2013. április 24., szerda

Innen-onnan, 51.

Hát, úgy látom, megint nincs más hátra, mint előre, azaz összeszedem a produkciótól független egyéb híreket a színészek háza tájáról. Mert egyébként nagyon panganak a hírek, cikkek, sejthetitek, hogy egyébként hoznám őket.

Jennifer Lawrence-ről először. Az elmúlt időkben ő díjat adott át/elismerésben részesült, több címlapon szerepelt és fennforgások történtek aktuális filmjének forgatásán is.

Ami a címlapokat illeti, mostanában Jennifert az orosz Tatler magazin májusi címlapján, és a TIME magazin különszámának címlapján láthatjuk. A TIME magazin ugyanis Jennifer Lawrence-t a 100 legnagyobb hatású színésze kategóriájába választotta. Íme a két címlap:


Mint tudjuk Jennifer (is) forgat mostanában, mégpedig Bostonban. A múlt héten a bostoni maraton céljánál történt terrorcselekmény hatására a film forgatását egy időre felfüggesztették, hogy a színészeket biztonságban tudják. A héten aztán folytatódott a forgatás.
A filmet korábban Abscam néven emlegették, ám kapott végre "tisztességes" címet is, mégpedig az American Hustle-t. Akit érdekel, íme egy újabb kép a forgatásról:




És akkor a díjakról. A hétvégén Jennifer a GLAAD Media Awards gáláján jelent meg Los Angelesben, ahol új frizurával volt látható, és díjat is adott át. 
Ő maga pedig a Down Szindrómások egy eseményén kap majd elismerést jótékonysági munkájáért, a People magazin pedig a 100 legszebb embere közé választotta. 
Íme két kép a GLAAD Awards-ról:


Josh Hutchersonról és Liam Hemsworthről sok izgalmas infó nincs.
Josh még mindig a Panamát forgatja, róla egy fotót tudok összesen felmutatni, Liam Hemsworth pedig a 2013 Spring Break: Destination Education rendezvényén jelent meg, minden eddiginél brutálisabb arcszőrzettel:

Forrás: Tumblr - és Just Jared

Josh egyébiránt időközben még az Epic - A zöld urait is promotálja, EBBEN az egyébiránt nem beágyazható videóban ottani karakteréről beszél.

Jena Malonéről viszonylag keveset hallunk, most azonban róla is érkezett egy kis hírecske és egy kép is.

Az egyik hír, hogy nemrégiben jelent meg Lavender Diamond - I don't recall című videoklipje, amelyet Malone rendezett. Ennek kapcsán kérdezte meg az MTV arról, milyen zenéket hallgatott a Futótűz forgatásán:
- Akkoriban nem igazán hallgattam zenét. Fontosabb volt ugyanis, hogy átérezzem a nélkülözést. Most egy Angelica című filmen dolgozok, amely az 1880-as években, a viktoriánus korabeli Londonban játszódik, úgyhogy most klasszikust és viktoriánus szalonzenét hallgatok. De amikor néha egy kis kikapcsolódásra vágyom, akkor egy kis 90-es évekbeli hip-hopot és R&B-t hallgatok.

Akit érdekel, a Lavender Diamond klip, ITT nézheti meg, az Angelica című filmről pedig íme egy kosztümös forgatási fotó:

Forrás: Just Jared

Alexander Ludwig nemrégiben csatlakozott a When the Game Stands Tall című focidráma stábjához, a film forgatása pedig a héten már el is kezdődött. A film egyébiránt egy futball dráma, amely Bob Ladouceur edző és Terry Eidson nevű segédezőjének történetét dolgozza fel, akik vezetésével csapatuk 1992 és 2003 között összesen 12 idényen át, zsinórban 151 meccset nyert meg.

Elizabeth Banks már megint forgatott, ezúttal az Every Secret Thing című filmjének forgatásáról érkezett néhány kép. A filmet egyébként New Yorkban forgatták, és Elizabeth Banks-en kívül Dakota Fanning és Diane Lane is szerepel benne:

Forrás: Just Jared

A végére pedig néhány megjelenésről való gyorshír az elmúlt hétről még: Isabelle Fuhrman szintén a Spring Break: Destination Education egyik rendezvényén vett részt vasárnap, Stanley Tucci a Vasember 3. részének londoni premierjén jelent meg, Leven Rambin pedig az Isolated című szörfös film bemutatóján volt látható:

1 megjegyzés:

  1. I visited many web sites however the audio quality for audio songs existing at this site is genuinely superb.


    Look into my web site :: epic movie video, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.favorapps.epicmovie,

    VálaszTörlés